Unidocs7 stiže početkom avgusta

Beograd, 20. Juni 2012. PR Objave: Najava -

Unidocs7 stiže poÄetkom avgusta

Kompanija "OSA Računarski inženjering" je najavila da će se početkom avgusta pojaviti nova verzija softvera za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima - "UniDocs7". Softver je u potpunosti redizajniran sa dosta novih funkcionalnosti kojima se olakšava i ubrzava rad korisnika.

Kompanija "OSA Računarski inženjering" najavljuje izlazak nove verzije softvera za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima - "UniDocs7" za početak avgusta. Rešenje pod nazivom "UniDocs" OSA je počela da razvija sredinom devedesetih godina, od kada se sistem konstantno razvija, optimizuje i unapređuje.

Kada je "UniDocs" u pitanju, opšti cilj kompanije OSA je da utvrdi i implementira najvažnije funkcionalnosti i poboljšanja koja će ubrzati i olakšati posao korisnicima uz konstantno poboljšanje korisničkog interfejsa. Ovaj cilj će u verziji "UniDocs7" biti svakako dostignut, a ova verzija podrazumeva i potpuni prelazak na .Net tehnologiju, navodi se u saopštenju.
- U okviru verzije 7, softver je u potpunosti redizajniran. Novi korisnički interfejs koji olakšava i ubrzava rad, zajedno sa nizom novih funkcionalnosti obezbeđuje postojećim i novim korisnicma znatno veću produktivnost i olakšava automatizaciju poslovnih procesa. Potpuno nova arhitektura softvera, omogućuje znatno bržu i lakšu integraciju sa drugim IT rešenjima, kao i direktnu primenu na cloud infrastrukturi. Zajedno sa novom verzijom "UniDocs" platforme pripremamo i niz vertikalnih rešenja u domenu upravljanja poslovanjem, kvalitetom i bezbednosti informacija, koja će se naći u ponudi do kraja ove godine u zemlji i inostranstvu - izjavio je Boris Damjanović, direktor razvoja kompanije "OSA Računarski inženjering".PODACI O FIRMI

Naziv: OSA računarski inženjering d.o.o.
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
e-mail: kontakt@osa.rs
Web: www.osa.rs
Tel: +381113290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno... Više...

OSA Računarski inženjering nominovana za poslodavca godine

U okviru tradicionalne godišnje dodele nagrada Srpske Asocijacije menadžera (SAM), kompanija OSA... Više...

Nagrada "Petar Damjanović" za najbolje projekte studenata mašinstva

Milan Gligorijević, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, pobednik je javnog nagradnog konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed