Lansiran portal "Moja poslovna nabavka"

Beograd, 04. Juni 2012. PR Objave: Najava -

Lansiran portal "Moja poslovna nabavka"

Na adresi www.mpn.rs nalaze se jedinstveni sadržaji namenjeni poslovnim ljudima

Prigodnim koktelom kome je prisustvovao veliki broj poslovnih ljudi, medija i osoba koje se profesionalno bave internetom kompanija Mega Biro je obeležila puštanje u rad portala www.mpn.rs. Ovaj jedinstveni portal, skraćenog naziva od "moja poslovna nabavka", nastao je u želji da se kreira potpuno novi način komunikacije ponude i potražnje kako bi se zadovoljile potrebu poslovne pretrage za robama i dobavljačima usluga. Ne samo da je strogo namenjen poslovnom korisniku u potrazi za robama ili uslugama zajedničkim za sva pravna lica, već je i ponuda selektovana prema preporukama i istraživanjima. Osnovna specifičnost MPN portala je da se u ponudi na njemu ne može naći neko ko jednostavno plati oglas. Iza svih firmi objavljenih na portalu www.mpn.rs stoje dobra iskustva klijenata i korisnika usluga kompanije čije se ponuda već nalazi ili će biti dodata na MPN.

Violeta Sremčević, direktorka portala Moja poslovna nabavka ovom prilikom je istakla: "Suština projekta MPN je obezbediti pouzdanu informaciju uz što kraći napor, koja će efektno, brzo i efikasno rešiti poslovni problem svakog korisnika. Na ovom portalu, 24 sata dnevno svaki korisnik može samostalno ili uz stručnu on-line pomoć pronaći uslugu ili partnera za mnogo toga što im može pomoći u svakodnevnom poslovanju!"

Tim koji stoji iza www.mpn.rs je odradio istraživački deo svake poslovne potrebe i korisnicima predstavio trenutno najkvalitetniji izbor. Time je izbegnuta neizvesnost u vezi sa kvalitetom robe i usluga koji se na ovoj veb lokaciji mogu naći i, što je najbitnije, skraćeno vreme koje se utroši na potragu po vebu u cilju obezbeđivanja podrške poslovanju. Ova činjenice daje MPN portalu konkurentsku prednost u odnosu na veb adresare sa slobodnim upisivanjem. Osim što se portal zasniva na poverenju korisnici će moći da ostavljaju svoje komentare o saradnji sa preduzećima i da pročitaju iskustva drugih. Ovaj portal poslovnim ljudima tako skraćuje vreme potrage, iznalazi veze i prečice do pravih partnera sa kojima se očekuje kvalitetna saradnja. Za sada je od pomoći samo firmama iz Beograda ali je uskoro u planu regionalizacija na čitavoj teritoriji Srbije.PODACI O FIRMI

Naziv: Internet agencija
Adresa: Knjeginje Ljubice 7, III/8
Grad: Beograd 11000
Web: www.internetagencija.rs
Tel: +381 11 32 864 93

Više...

Ključne reči

Internet, poslovanje, prodaja

POVEZANI SADRŽAJI

Održivo poslovanje kao merilo uspeha

Kompanija HEINEKEN Srbija povećala je upotrebu domaćih sirovina za proizvodnju piva za 150% od... Više...

Kako da vam reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

Za sve privrednike koji žele da pametno unapređuju prodaju na internetu sa što optimalnijim budžetom... Više...

Kako da vam reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

Za sve privrednike koji žele da pametno unapređuju prodaju na internetu sa što optimalnijim budžetom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed