Zaposleni iz domaćih i stranih kompanija u akciji čišćenja Beograda

Beograd, 17. Maj 2012. PR Objave: Najava -

Zaposleni iz domaÄih i stranih kompanija u akciji ÄiÅ¡Äenja Beograda

Velika volonterska akcija "Naš Beograd" biće održana po četvrti put, 19. maja od 10h do 14h u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije. Više stotina zaposlenih u vodećim međunarodnim i domaćim kompanijama volontiraće na 12 lokacija širom Beograda. Akciju će podržati i ambasadori SAD i Velike Britanije.

Velika volonterska akcija "Naš Beograd" biće održana po četvrti put, 19. maja od 10h do 14h u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije. Više stotina zaposlenih u vodećim međunarodnim i domaćim kompanijama volontiraće na 12 lokacija širom Beograda.

Akciju će podržati i ambasadori SAD i Velike Britanije. Njegova Ekselencija Michael Davenport, Ambasador Velike Britanije u Srbiji, priključiće se volonterima u OŠ Dušan Dugalić u Đerdapskoj 19, u 10.00h a Njena Ekselencija Mary Warlick, Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji uređivaće Kalemegdanski park na potezu od Paviljona "Cvijeta Zuzorić" do Zoološkog vrta u 11.45h.

Volonteri iz kompanija pomoći će uređenje unutrašnjih i spoljašnih prostora u institucijama socijalne zaštite: Osnovnoj školi za zaštitu vida "Dragan Kovačević", OŠ "Dušan Dugalić", Specijalnoj školi za decu ometenu u razvoju, domovima za decu bez roditeljskog staranja "Jovan Jovanović Zmaj" i "Moša Pijade", Domu penzionera "Bežanijska kosa"; u organizacijama: Kreativno -edukativnom centru za mentalno nedovoljno razvijene osobe – KEC MNRO, Društvu za pomoć MNRO Stari grad "Živimo zajedno" i u vrtićima: "Lunja", "Guliver" i "Duga". Volonteri će ofarbati klupe na Kalemegdanu, najvećem i najpoznatijem beogradskom parku, a kroz aktivnosti zaštite životne sredine doprineće unapređenju ambijenta u Banjičkoj šumi, zaštićenom spomeniku prirode.

U akciji učestvuju volonteri iz kompanija: Vip mobile, Atlantic Group, Državna lutrija Srbije, Coca-Cola Hellenic, Societe Generale Banka, Banca Intesa, Holcim, Nestle Adriatic, Eurobank EFG, Erste Banka, Telekom Srbija, S Leasing, MK Group, Gradske pijace, Microsoft, Huawei, Ernst & Young, KMPG i Wiener Stadtische osiguranje.

O akciji Naš Beograd: Volontersku akciju "Naš Beograd" organizuje Forum poslovnih lidera,  u saradnji sa SMart Kolektivom i Institutom za održive zajednice, a uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Grada Beograda. Forum poslovnih lidera promoviše društveno odgovorne prakse i inovativne načine na koje biznis može da podrži lokalnu zajednicu i uključi se u rešavanje njenih specifičnih problema.

"Naš Beograd" je od 2011. godine deo međunarodne kampanje "Give & Gain Day" koja se održava u 14 zemalja širom sveta, a u okviru koje je prošle godine volontiralo oko 30 000 zaposlenih.PODACI O FIRMI

Naziv: Kontakta - Agencija za odnose s javnošću
Grad: Beograd 11000

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Cif čisti Srbiju" prvi put u Beogradu - Podzemni prolaz kod Palate Albanija ponovo bez grafita

Čišćenje podzemnog prolaza kod Palate Albanija počelo je u nedelju, 23. aprila, u okviru društveno... Više...

Nastavak kampanje "Cif čisti Srbiju" - Cif čisti Srbiju već četvrtu godinu zaredom

Društveno odgovorna kampanja "Cif čisti Srbiju" kompanije Unilever tradicionalno će biti organizovana... Više...

Dan odgovorne konzumacije

Kompanija HEINEKEN obeležila je Dan odgovorne konzumacije širom sveta, treći put zaredom. Cilj... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed