Bolje obrazovanje dece uz MALE GENIJALCE

Beograd, 11. Maj 2012. PR Objave: Saopštenje -

Bolje obrazovanje dece uz MALE GENIJALCE

Tokom ovog proleća iz edicije knjiga za decu "Mali genijalci", objavljeno je pet naslova. Knjige posvećene Mocartu, Ajnštajnu, Kolumbu, Darvinu i Leonardu da Vinčiju su edukativnog karaktera i namenjene, pre svega, deci uzrasta od pet do 12 godina. Ideja je da se štivom na deci prilagođen način predstave genijalni umovi koji su svojim likom i stvaralaštvom obeležili naše čovečanstvo i dali značajan doprinos njegovom razvoju.

Tokom ovog proleća iz edicije knjiga za decu "Mali genijalci", objavljeno je pet naslova. Knjige posvećene Mocartu, Ajnštajnu, Kolumbu, Darvinu i Leonardu da Vinčiju su edukativnog karaktera i namenjene, pre svega, deci uzrasta od pet do 12 godina. Ideja je da se štivom na deci prilagođen način predstave genijalni umovi koji su svojim likom i stvaralaštvom obeležili naše čovečanstvo i dali značajan doprinos njegovom razvoju. Knjige imaju za cilj da doprinesu boljem obrazovanju dece i razvoju njihove inteligencije, kao i da im pomognu u sticanju pozitivnih uzora u životu.

Svaku knjigu prati interaktivni CD ROM sa osam igrica, što predstavlja odličan način da deca kroz igru provere stečeno znanje.

Svih pet izdanja edicije "Mali genijalci" su u prodaji u svim većim knjižarama i srodnim lancima, na preko 100 prodajnih mesta u celoj zemlji - Vulkan, Delfi/Laguna, Evro Giunti, Mladinska knjiga, kao i u Corner Shop-ovima.

Knjige se mogu poručiti preko telefona 011 262 89 43 ili porukom na e-mail adresu izdavača Liber Novus: office@libernovus.com i biće isporučene na kućnu adresu, po istoj ceni kao u knjižarama, od 399 dinara, bez dodatnih troškova isporuke. U Beogradu i Novom Sadu knjige se plaćaju pouzećem, a u ostalim gradovima po uplati.

Izdavačka kuća Liber Novus pripremila je ovu ediciju knjiga uz podršku Imleka.PODACI O FIRMI

Naziv: CORE Relations
Grad: Beograd 11000

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Donacija Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

Piraeus banka A. D. Beograd uručila je danas vrednu donaciju u vidu novih knjiga Institutu za zdravstvenu... Više...

Knjiga Jelene Lengold na češkom

Arhipelag, ekskluzivni izdavač knjiga Jelene Lengold, ovogodišnje dobitnice Evropske nagrade za... Više...

Karavan knjiga u Galeriji 73

U okviru manifestacije "Decembarski dani Čukarice" u sredu, 7. decembra, u periodu od 17 - 20 časova... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed