Reci šta misliš, pokaži stav, ukaži na problem, pomisli želju, predloži, učestvuj!

Beograd, 15. Mart 2012. PR Objave: Saopštenje -

Reci Å¡ta misliÅ¡, pokaži stav, ukaži na problem, pomisli želju, predloži, uÄestvuj!

U KC Gradu lansirana je kampanja "Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe". Na samom početku, grupa mladih je izvela performans koji je inspirisan sloganom kampanje. Prisutnima je predstavljena platforma izaberi.rs, kao i brojne aktivnosti koje će se organizovati u toku kampanje.

U KC Gradu lansirana je kampanja "Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe". Na samom početku, grupa mladih je izvela performans koji je inspirisan sloganom kampanje. Prisutnima je  predstavljena platforma izaberi.rs, kao i brojne aktivnosti koje će se organizovati u toku kampanje.

Vojislav Arsić, direktor Centra E8 izjavio je: "Prazan listić nije stav i to želimo da pošaljemo kao poruku mladima, a političarima da potrebe mladih moraju da budu deo svakodnevne gradske politike. Pravo glasa ne znači pravo da zaokružiš, već pravo da izabereš i zato mladi neće dozvoliti da drugi biraju umesto njih. Mladi treba da biraju da budu novi heroji ili heroine građanskog aktivizma, da jasno kažu svoje potrebe i da to tražiš od gradske vlasti."

U petak, 16. marta na Trgu Republike sa početkom u 12h organizovaćemo akciju pod nazivom Otvoreni mikrofon.

Mladi će, kao na ličnoj govornici, moći da ispričaju sve što smatraju društveno relevantnim. Sve poruke biće već istog dana postavljene na Izaberi.rs. Cilj naše akcije jeste da mladi ljudi razumeju važnost sopstvenog glasačkog prava, ali i da oni za koje se glasa shvate ko su njihovi birači/ce, šta su im želje, očekivanja i pod kojim uslovima će im dati svoj glas.

Kampanja će se baviti aktivnim učešćem mladih u Beogradu tako što će ih podsticati da iznesu svoje zahteve prema budućoj gradskoj vlasti i pokušati da omogući dvosmernu komunikaciju između mladih i političkih stranaka preko internet platfrome. Fokus kampanje biće i na podsticanju mladih da iskoriste svoje biračko pravo i da izaberu predstavnike/ce gradske vlasti. Kampanju realizuju Centar E8 i Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS).PODACI O FIRMI

Naziv: Kontakta - Agencija za odnose s javnošću
Grad: Beograd 11000

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Građani čekaju predsednika

Grupa organizacija građanskog društva prirediće akciju "Građani čekaju Predsednika" tokom izborne... Više...

Kvote za drugi krug predsedničkih izbora iz MaxBet sportskih kladionica

Iz MaxBet sportskih kladionica izašle su nezvanične procene o ponudi glasanja za drugi krug predsedničkih... Više...

Statistika iz MaxBet kladionica povodom izbora u Srbiji

Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet dao je izjavu za Radio televiziju Vojvodine povodom proteklih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed