Kompanija Prozone - podrška studentima pri zapošljavanju

Novi Sad, 12. Mart 2012. PR Objave: Najava -

Kompanija Prozone - podrška studentima pri zapošljavanju

PROZONE – IT Solutions, kompanija za razvoj softvera i konsalting, učešćem na dva događaja "IT Week" i "Konteh" na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu preneće studentima informatike svoja praktična znanja iz poslovanja, razvoja softvera i pružiti im podršku pri zapošljavanju.

IT Week se održava po prvi put od 12. do 15. marta u organizaciji lokalne AIESEC kancelarije sa ciljem unapređenje sektora informacionih tehnologija u Novom Sadu i stvaranje svesti kod studenata o neophodnom korišćenju tehnologije u poslovanju. AIESEC organizacijom ovakvog događaja dodatno proširuje svoje aktivnosti ka mogućnostima sticanja novih znanja, pronalaženja načina ka pojedinačnom usavršavanju u oblasti informacionih tehnologija.

Sajam zapošljavanja i stručnih praksi "Konteh" realizovaće se 21. i 22. marta 2012. godine u organizaciji EESTEC LC Novi Sad, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope. Konteh poslednjih godina ovim projektom uspostavlja kontakte između studenata i kompanija koje nude posao a događaj omogućava da se povežu mladi stručnjaci najboljih kvalifikacija sa kompanijama koje imaju upražnjena ili stvaraju nova radna mesta.

Povezivanje studentskih organizacija i udruženja, obrazovnih institucija i kompanija su dodatne mogućnosti za pronalaženje novih šansi, zapošljavanje, razvoj domaćeg softvera i tehnologija kroz spoj novostečenih znanja i iskustva iz prakse.

Domaća softverska kompanija Prozone prepoznaje ove vrednosti i ulaganjem u sopstveni kadar izvezla svoje usluge i softverski proizvod eDocumentus na strana tržišta u Austriji, Sloveniji, Holandiji, Kuvajtu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Učešćem na ovim događajima Prozone će kroz predavanja i u razgovorima sa studentima preneti praktična znanja i iskustva o obrazovanju, motivaciji ka individualnom razvoju i učenju, sticanju prakse što im može dodatno pomoći u daljem studiranju i pronalaženju zaposlenja nakon završenih studija.PODACI O FIRMI

Naziv: PROZONE - IT solutions zone
Adresa: Puškinova 26
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: jasna.kamatovic@prozone.rs
Web: www.prozone.rs
Tel: 021/47-20-200
Kontakt osoba:
Ime: Jasna Kamatovic
Funkcija: Marketing Manager
Tel: 021/47-20-200
e-mail: jasna.kamatovic@prozone.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta. Studentska... Više...

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd... Više...

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed