Telegraf.rs na Naslovi.net

Beograd, 09. Mart 2012. PR Objave: Saopštenje -

Telegraf.rs na Naslovi.net

Objave na online info portalu Telegraf.rs možete od danas pratiti i putem "Naslovi.net internet kliping" PR servisa

"Naslovi.net internet kliping" PR online monitoring servis uvrstio je najbrže rastući domaći online info portal Telegraf.rs među više od 100 najbitnijih online info i news lokacija koje prati. Ovo je omogućeno uključivanjem Telegrafa među relevantne izvore čiji se tekstovi nalaze u bazi online objava veb agregatora Naslovi.net koja je izvor za ovaj danas neophodan PR alat.

Telegraf.rs postoji od 16 januara 2012. godine i već postiže od 40 do 50 hiljada poseta dnevno a zanimljivo je da su ovaj sajt videli ljudi iz preko 150 zemalja. "Ovaj uspeh u lansiranju portala dugujemo činjenici da se na njemu svakodnevno objavi preko 150 vesti  i da stalno imamo ekskluzivne intervjue, video snimke i informacije iz oblasti politika, ekonomija, sport i estrada. To je moguće zahvaljujući radu redakcije od preko 30 zaposlenih novinara i honorarnih saradnika ali zaista značajnoj investiciji u ovaj projekat", kaže Pavle Savović direktor kompanije Internet Group d.o.o. koja stoji iza ovog projekta. "Uključivanje među sajtove koje prati Naslovi.net, agregator koji je šesti najposećeniji sajt u Srbiji prema podacima nedavno objavljenog Gemius Audience istraživanja predstavlja ozbiljno priznanje i dodatni motiv da nastavimo da razvijamo Telegraf.", dodaje on.

Naslovi internet kliping je zamišljen i realizovan prvenstveno kao alat kriznog online PR-a. Namena mu je da prema zadatim ključnim rečima i frazama, odmah po objavljivanju, pronađe na najposećenijim domaćim sajtovima objavu koja je bitna agenciji radi očuvanja online reputacije klijenta ili osobama u samim kompanijama koje se ovim bave. Prosečno vreme pronalaženja objave od trenutka lansiranja na veb je 15 minuta a omogućeno je i praćenje komentara na bitne vesti. Kao izvori se koriste najznačajniji domaći informativni i magazinski sajtovi koje i inače prati servis Naslovi.net, njih više od 100.PODACI O FIRMI

Naziv: Internet agencija
Adresa: Knjeginje Ljubice 7, III/8
Grad: Beograd 11000
Web: www.internetagencija.rs
Tel: +381 11 32 864 93

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Portal Telegraf proslavio prvi rođendan

Rođendanska zabava portala www.Telegraf.rs održana je sinoć u prostorijama Komtrejda i trajala... Više...

Okupljanje stručnjaka iz oblasti online promocije #PosaoUp

05. decembra 2012. g. u 18:00 u Costa Coffe, Jurija Gagarina 28, Novi Beograd organizuje se događaj... Više...

Susret gradonačelnika Beograda sa prvim čovekom Čikaga Ramom Emanuelom

Delegacija srpske prestonice, predvođena Draganom Đilasom, susrela se sa prvim čovekom najvećeg... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed