Prepoznatljivost regija i promocija turističkih destinacija - put do zadovoljnog gosta i ispunjenih kapaciteta

Beograd, 22. Februar 2012. PR Objave: Najava -

Prepoznatljivost regija i promocija turistiÄkih destinacija - put do zadovoljnog gosta i ispunjenih kapaciteta

U petak, 24. februara, u okviru Međunarodnog sajma turizma 2012, u maloj sali na galeriji Hale 4 Beogradskog sajma sa početkom u 11h, održaće se panel diskusija na temu "Prepoznatljivost regija i promocija turističkih destinacija - put do zadovoljnog gosta i ispunjenih kapaciteta"

U petak, 24. februara, u okviru Međunarodnog sajma turizma 2012, u maloj sali na galeriji Hale 4 Beogradskog sajma sa početkom u 11h, održaće se panel diskusija na temu "Prepoznatljivost regija i promocija turističkih destinacija - put do zadovoljnog gosta i ispunjenih kapaciteta".

Umemo li efikasno da predstavimo svoju ponudu? Koliko smo i zašto poželjna turistička destinacija? Kakva je uloga pojedinca u razvoju ruralnog i drugih vidova turizma u Srbiji? Kakva i koja pomoć i podrška se može očekivati i dobiti? Primeri dobre prakse - lični primeri i primeri projekata za podsticanje preduzetništva i kreativnog poslovanja u oblasti ruralnog turizma.

Panel organizuju Privredna komora Srbije – Udruženje za turizam i ugostiteljstvo i Blumen group – agencija specijalizovana u oblasti tržišnog pozicioniranja proizvoda i usluga i  integrisanih marketinških komunikacija. Agencija Blumen group, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, već treću godinu upešno razvijaju projekat "Hello, Serbia!" koga čine informativni portal www.helloserbia.com i elektronski mesečnik, a koji ima za cilj bolje povezivanje, informisanje i edukaciju učesnika u turističkoj privredi Srbije.

Na ova i mnoga druga pitanja odgovore će pokušati da daju učesnici panela: Nenad Nikolić (predstavnik LEADER Initiative – projekat za Srbiju i rukovodilac LAG – lokalne akcione grupe na području srednjeg Potamišja), Dragan Mirković (Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije), Ljubica Marković (Privredna komora Valjeva, članica Udruženja poslovnih žena Srbije – nosioca projekta za podsticanje ženskog preduzetništva u agrobiznisu), Sanja Knežević (idejni tvorac i realizator projekta Etno selo "Latkovac" i Ambasadorka ženskog preduzetništva u Srbiji), kao i Dragana Šabić (sekretar Udruženja za turizam i ugostiteljstvo u Privrednoj komori Srbije) i Nataša Pavlović Bujas (direktorka agencije Blumen group).PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Travel&Smile kartica - hit Sajma turizma

Posetioci Sajma turizma, koji se održava na Beogradskom sajmu do 21. februara, imaće priliku da... Više...

Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen Group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u... Više...

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed