Slika (screen shot) objave na sajtu na samo klik mišem

Beograd, 21. Februar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Slika (screen shot) objave na sajtu na samo klik mišem

"Naslovi.net internet kliping" servis namenjen praćenju objava na preko stotinu najvažnijih portala i sajtova medija na adresi www.naslovi.net/kliping unapređen je još jednim alatom koji predstavlja upravo ono što svakom PR menadžeru svakodnevno treba. Od danas će uz svaku online objavu saopštenja ili vesti na mejl korisnika ili u arhivu dolaziti i screenshot (slika) strane veb sajta na kojoj je pronađena.

"Naslovi.net internet kliping" servis namenjen praćenju objava na preko stotinu najvažnijih portala i sajtova medija na adresi www.naslovi.net/kliping unapređen je još jednim alatom koji predstavlja upravo ono što svakom PR menadžeru svakodnevno treba. Od danas će uz svaku online objavu saopštenja ili vesti na mejl korisnika ili u arhivu dolaziti i screenshot (slika) strane veb sajta na kojoj je pronađena. Reč je o novom alatu, odnosno, funkcionalnosti servisa kojim se automatski snimaju slike strana sajtova na kojima je određena vest objavljena i u najkraćem roku dostavljaju korisnicima u formatu pogodnom za ubacivanje u izveštaje, prezentacije ili za slanje mejlom.

Ova usluga se ne naplaćuje naknadno i deo je paketa koji korisnik zakupljuju. Veoma je jednostavna za korišćenje i potpuno je prilagođena potrebama PR-ova. "Naslovi.net internet kliping zamišljen je i realizovan prvenstveno kao alat kriznog onlajn PR-a, a namena mu je da prema zadatim ključnim rečima i frazama, odmah po objavljivanju, pronađe na najposećenijim domaćim sajtovima objavu koja je bitna agenciji radi očuvanja onlajn reputacije klijenta ili osobama u samim kompanijama koje se ovim bave", rekao je Miloje Sekulić, internet konsultant i stručnjak koji je učestvovao u razvoju ovog projekta.

Tehnologija pruža razne mogućnosti, a "Naslovi.net internet kliping" servis trudi se da se prilagodi potrebama svojih sve brojnijih klijenata. Više informacija o novom servisu i detaljna upustva o njegovoj primeni možete pronaći na adresi http://www.internetkliping.rs, kao i da se prijavite za besplatni tronedeljni test period: http://www.naslovi.net/kliping/kontakt.php.PODACI O FIRMI

Naziv: Internet agencija
Adresa: Knjeginje Ljubice 7, III/8
Grad: Beograd 11000
Web: www.internetagencija.rs
Tel: +381 11 32 864 93

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predizborni "rat" na društvenim mrežama na jednom mestu

Analiza predizborne kampanje na društvenim mrežama biće od naredne nedelje dostupna na adresi... Više...

Kliping d.o.o. postao član MCA grupe

Preduzeće Pristop Kliping d.o.o. posluje pod novim imenom, Kliping d.o.o, nakon što je postalo... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed