Konferencija "Građani u borbi protiv korupcije u zdravstvu"

Beograd, 12. Decembar 2011. PR Objave: Poziv -

Konferencija "GraÄani u borbi protiv korupcije u zdravstvu"

Pozivamo Vas da u utorak, 13. decembra 2011. godine u 12.00 časova prisustvujete konferenciji "Građani u borbi protiv korupcije u zdravstvu" koju organizuju Udruženje RODITELJ i GI "Majka hrabrost". Konferencija će se održati u Velikoj sali Medija centra u Ulici Terazije broj 3.

Pozivamo Vas da u utorak, 13. decembra 2011. godine u 12.00 časova prisustvujete konferenciji "Građani u borbi protiv korupcije u zdravstvu" koju organizuju Udruženje RODITELJ i GI "Majka hrabrost". Konferencija će se održati u Velikoj sali Medija centra u Ulici Terazije broj 3.

Govornici na konferenciji biće: Zorana Marković, direktorka Agencije za borbu protiv korupcije, Radisav Šćepanović, direktor KBC "Dragiša Mišović", Nemanja Nenadić, programski direktor "Transparentnost" Srbija i predstavnik Ministarstva zdravlja. U ime Udruženja RODITELJ projekat "Za zdravlje! Zajednički protiv korupcije" predstaviće Bojana Selaković.

Nakon kraćih izlaganja govornika, predviđena je diskusija sa prisutnim predstavnicima zdravstvenih institucija, organizacija civilnog društva i medija.

Konferencija se organizuje kao jedna od aktivnosti  projekta: "Za zdravlje! Zajednički protiv korupcije" koji se realizuje u okviru programa "Jačanje mehanizama odgovornosti u javnim finansijama" a koga sprovodi UNDP Srbija uz finansijsku podršku Vlade Kraljevine Norveške. Ovom prilikom biće prikazani dosadašnji rezultati projekta koji se bavio problemom korupcije u okviru službi zdravstvenog sistema zaduženih za reproduktivno zdravlje žena, a posebna pažnja će se posvetiti definisanju zaključaka kojima će se predložiti najefikasniji načini za povećanje stepena aktivnog učešća samih građana (pacijenata) u borbi protiv korupcije. Konferencija ima za cilj razmenu i upoređivanje iskustava iz različitih sektora i institucija, kao i razmatranje mogućnosti za implementaciju praktičnih antikorupcijskih mera koje bi omogućile da građani - korisnici zdravstvene zaštite u kratkom roku osete njihove efekte.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed