"Novi svet" i "Gospodin Foka"

Beograd, 05. Decembar 2011. PR Objave: Najava -

"Novi svet" i "Gospodin Foka"

Uz podršku opštine Vračar, Fondacija "ZRAK" i Omladinski kreativni centar "Bela Palanka" u okviru projekta "Novi svet" organizuju održavanje pozorišne predstave "Gospodin Foka", Gordana Mihića, u režiji Aleksandra Krstića. Predstava "Gospodin Foka", u izvođenju Dramske scene Centra za kulturu Bela Palanka, biće prikazana u sali Narodnog Univerziteta "Božidar Adžija" u Beogradu, u utorak 6. decembra sa početkom u 20 časova.

Uz podršku opštine Vračar, Fondacija "ZRAK" i Omladinski kreativni centar "Bela Palanka" u okviru projekta "Novi svet" organizuju održavanje pozorišne predstave "Gospodin Foka", Gordana Mihića, u režiji Aleksandra Krstića.

Predstava "Gospodin Foka", u izvođenju Dramske scene Centra za kulturu Bela Palanka, biće prikazana u sali Narodnog Univerziteta "Božidar Adžija" u Beogradu, u utorak 6. decembra sa početkom u 20 časova.

Pored Udruženja belopalančana iz Beograda, izvođenju predstave prisustvovaće i učenici srednjih škola Vračara: Treće beogradske gimnazije, Četrnaeste gimnazije, Tehničke škole "Bora Marković", srednje muzičke škole "Stanković", srednje muzičke škole "Mokranjac", kao i srednje muzičke škole "Slavenski".

Ova pozorišna drama prikazuje lutanje čovekovih misli u samoći. "Gospodin Foka je jedan od nesrećnika koji nije umeo da se oslobodi tereta usamljenosti i prigrli najveći dar sa neba – ljubav!"

Prikazivanje ove predstave samo je jedna u nizu aktivnosti projekta "Novi svet", kao što su: predstava "Drvo života" u režiji Marka Stojanovića, posete deci ometenoj u razvoju i dr.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Projekat Spasimo planetu

Pan teatar je u saradnji sa organizacijom Prijatelji dece Zvezdare, a uz podršku Ministarstva za... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed