USPEŠNO POČELA "ZELENA JESEN" U VB LIZINGU

Novi Sad, 13. Oktobar 2011. PR Objave: Saopštenje -

USPEÅ NO POÄELA "ZELENA JESEN" U VB LIZINGU

Kompanija VB Leasing, koja se na Auto Show manifestaciji u Novom Sadu predstavlja jedinstvenom ponudom najnovije verzije automobila Toyota Yaris i specijalnom kamatnom stopom od 5,99% za finansijski lizing vozila na hibridni pogon, juče je nakon otvaranja kapija Sajma organizovala jedinstveno druženje za novinare. U veseloj atmosferi organizovan je mini-golf turnir u kojem su učestvovali predstavnici pet redakcija, dok su ih kolege gledale i navijale.

Kompanija VB Leasing, koja se na Auto Show manifestaciji u Novom Sadu predstavlja jedinstvenom ponudom najnovije verzije automobila Toyota Yaris i specijalnom kamatnom stopom od 5,99% za finansijski lizing vozila na hibridni pogon, juče je nakon otvaranja kapija Sajma organizovala jedinstveno druženje za novinare. U veseloj atmosferi organizovan je mini-golf turnir u kojem su učestvovali predstavnici pet redakcija, dok su ih kolege gledale i navijale. Stručnu i logističku pomoć turniru pružio je Golf klub Centar, čiji su treneri učili učesnike pravilima turnira i pratili rezultate. Pobedila je Marija Antunović iz redakcije magazina Moj Auto, koja je ovom prilikom dobila 12 besplatnih časova golfa.

Aktuelna VB Leasing sajamska ponuda odnosi se na nove verzije poznatog Tojotinog modela Yaris, Luna 1.0 3D i Sol 1.33 5D, i sačinjena je u saradnji sa partnerskom kompanijom GO.TA.Car iz Novog Sada. Reč je o finansijskom lizingu uz ostatak vrednosti prema kojem je jedan od pomenutih modela moguće voziti za svega 125 evra mesečno.

Kada su hibridni automobili u pitanju, VB Leasing na ovogodišnjem novosadskom sajmu automobila promoviše od nedavno uvedenu specijalnu kamatu od 5,99% za finansiranje "zelenih automobila". To govori o strateškom pristupu kompanije da pomogne rešavanju zagađenja u Srbiji.

I to nije sve. VB Leasing tokom Sajma finansira modele svih proizvođača po povoljnijim sajamskim uslovima, bilo da je reč o fizičkim ili pravnim licima.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

novi sad, vb leasing

POVEZANI SADRŽAJI

Sberbank Srbija na novoj lokaciji u Novom Sadu

Sberbank Srbija otvorila je vrata savremenog poslovnog centra u Novom Sadu u ulici Teodora Pavlovića... Više...

Otvaranje ekspoziture Banke Poštanska štedionica u Novom Sadu i samostalnog šaltera u Beški

U skladu sa poslovnom politikom i strategijom razvoja poslovne mreže Banka Poštanska štedionica... Više...

Ovogodišnja akcija "Cif čisti Srbiju" započela čišćenjem Srpskog narodnog pozorišta - Uklanjanje grafita kao rođendanski poklon

U okviru velike akcije čišćenja kulturno-istorijskih spomenka u gradovima širom Srbije, očišćena... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed