Procena bezbednosti i rizika na kupalištima

Novi Sad, 26. Avgust 2011. PR Objave: Saopštenje -

Procena bezbednosti i rizika na kupalištima

Crveni krst Vojvodine u saradnji sa MEĐUNARODNOM ASIOCIJACIJOM ZA SPASAVANJE LJUDSKIH ŽIVOTA (ILSE) je u vremenskom periodu od 26.08. do 28.08.2011. domaćin Međunarodnog seminara za PROCENU BEZBEDNOSTI I RIZIKA NA KUPALIŠTIMA.

Predavači su instruktori Međunarodne asocijacije za spasavanje ljudskih života (International Life saving of Europe), a polaznici iskusni spasioci na vodi i instruktori spasilaštva na vodi Crvenog krsta Srbije. Međunarodna asocijacija spasavanja ljudskih života je jedina organizacija iz oblasti spasavanja ljudskih života na svetu sa članstvom iz više od 130 zemalja.

Crveni krst Srbije je jedina organizacija u Srbiji koja je već više od 10 godina prihvaćena sa strane Međunarodne asocijacije za spasavanje ljudskih života (International Life saving of Europe) kao partner iz oblasti spasavanja na vodi, odnosno kao član koji vrši obuku spasilaca po standardima ove Međunarodne asocijacije.

15 polaznika će na seminaru biti obučeno da proceni bezbednost i rizike na posećenim kupalištima, da sačine izveštaj i da predlog potrebnih postupaka za poboljšanje kvaliteta bezbednosti na plažama. Pokazatelji su sačinjeni na osnovu Evropskih standarda koja se usklađuju sa minimalnim zahtevima koja je propisana sa strane države.

Od iduće godine polaznici koji uspešno završe seminar PROCENU BEZBEDNOSTI I RIZIKA NA KUPALIŠTIMA će sačinjavati tim Crvenog krsta koji će biti osposobljen da vrši procenu bezbednosti na kupalištima na celoj teritoriji Republike Srbije. Ove procene su uslov za vlasnike plaža - kupališta koji će hteti da se kandiduju za dobijanje plave zastave, koja daje mogućnost postavljanja te plaže na turističku kartu Evrope.

Sve zainteresovane predstavnike sredstava javnog informisanja očekujemo za vreme trajanja seminara u prostorijama Crvenog krsta Vojvodine, Pionirska 8. Novi Sad, gde će se održavati teoretski deo seminara ili na kupalištu "Štrand" gde će se raditi praktični deo obuke.PODACI O FIRMI

Naziv: Crveni krst Vojvodine
Adresa: Pionirska 8
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: vojvodina@redcross.org.rs
Web: www.ckv.org.rs
Tel: 021/422-454

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pagonis posetio Exit Safe zonu i podržao akciju "Društvo, ko vozi kući?"

Nenad Pagonis, višestruki prvak sveta u kik-boksu, podržao je akciju Agencije za bezbednost saobraćaja... Više...

Nova edukativna aplikacija za decu - Uz Goodyear Crossroad Safety do boljeg poznavanja saobraćajnih pravila

Pokrenuta je nova dečija zabavno-edukativna aplikacija Goodyear Crossroad Safety putem koje će... Više...

Inovativno istraživanje o sigurnosti u drumskom saobraćaju

Goodyear i LSE (Londonska škola ekonomije) istraživaće na koji način vozači na putu utiču jedan... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed