Ističe rok za prijavljivanje na Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju

Beograd, 13. Juli 2011. PR Objave: Poziv -

IstiÄe rok za prijavljivanje na TakmiÄenje za najbolju tehnoloÅ¡ku inovaciju

Timovima koji su zainteresovani za učešće na Takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju 2011. godine ostalo je još par dana za prijave, a oni koji se odluče u poslednjem momentu, mogu aplicirati putem sajta www.inovacija.org do ponedeljka, 18. jula 2011. godine u ponoć.

Timovima koji su zainteresovani za učešće na Takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju 2011. godine ostalo je još par dana za prijave, a oni koji se odluče u poslednjem momentu, mogu aplicirati putem sajta www.inovacija.org do ponedeljka, 18. jula 2011. godine u ponoć. Početni nagradni fond za ovu godinu je 6.000.000 dinara, a timovi, sa najmanje tri člana, mogu sa svojim idejama učestvovati u kategorijima Realizovane inovacije i Inovativne ideje.

Svaka prijava koja pristigne na Takmičenje će biti stručno ispitana i ocenjivana, uz garantovano očuvanje poverljivosti prikupljenih informacija. Jedna od prednosti koju pruža NTI je edukacija i beslatna stručna pomoć koja se realizuje kroz treninge i konsalting. Tu je naravno i besplatna medijska podrška, ali i kontinualno praćenje i pomoć i nakon završenog učešća na takmičenju. Iako je početni nagradni fond 6 miliona dinara, najveća nagrada svim timovima jesu znanja o tome kako se inovacije realizuju na tržištu.

Cilj takmičenja je promovisanje preduzetničke klime u Srbiji i pomoć potencijalnim i postojećim high-tech preduzetnicima, koji su sposobni i voljni da svoje ideje i izume pretoče u inovacije koje su vredne za tržište. Nakon prijava, sledi nekoliko krugova recenziranja, a najuspešniji inovatori će biti poznati krajem decembra kada će se, sa direktnim prenosu na RTS-u, održati veliko finale. Za prethodnih šest godina, na Takmičenju je učestvovalo preko 1.300 timova, osnovano je 60 inovativnih preduzeća i otvoreno 200 novih radnih mesta. Organizator takmičenje je Ministarstvo prosvete i nauke uz podršku Privredne komore Srbije, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, medijsku podršku RTS-a i saradnju Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije.

Više detalja o takmičenju, svi zainteresovani mogu pronaći na adresi www.inovacija.orgPODACI O FIRMI

Naziv: Najbolja tehnološka inovacija
Grad: Beograd
e-mail: office@inovacija.org
Web: www.inovacija.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Postani i ti deo "Beogradskih dana inženjera"

Šesnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat „Beogradski... Više...

Napusti okvire realnosti - Studenti FON-a ponovo pomeraju granice

Studentska organizacija ESTIEM Lokalna Grupa Beograd pri Fakultetu organizacionih nauka organizuje... Više...

Case Study Show 2023

Za studente Beogradskog univerziteta, mesec mart predstavlja početak novog semestra, ali i idealnu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed