WebGazda - prva srpska internet oglašavačka mreža postala deo Zepter International!

Beograd, 08. April 2011. PR Objave: Najava -

WebGazda - prva srpska internet oglaÅ¡avaÄka mreža postala deo Zepter International!

Kompanija Zepter je oduvek umela da prepozna kvalitet i da ide u korak sa svetskim trendovima i savremenom tehnologijom. Prisutna u više od 40 zemalja, na 5 kontinenata, poseduje 7 fabrika, smeštenih u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj na više od 320.000 m2 poslovnog prostora na najboljim lokacijama u metropolama širom sveta. Kao lideri u mnogim privrednim granama kojima se Zepter bavi, odlučili su da pokrenu svoju internet kompaniju i postanu najbolji i na tom polju.

WebGazda - prva srpska internet oglašavačka  mreža postala deo Zepter International!
Kompanija Zepter je oduvek umela da prepozna kvalitet i da ide u korak sa svetskim trendovima i savremenom tehnologijom. Prisutna u više od 40 zemalja, na 5 kontinenata, poseduje 7 fabrika, smeštenih u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj na više od 320.000 m2 poslovnog prostora na najboljim lokacijama u metropolama širom sveta. Kao lideri u mnogim privrednim granama kojima se Zepter bavi, odlučili su da pokrenu svoju internet kompaniju i postanu najbolji i na tom polju. U WebGazdi su prepoznali veliki potencijal na polju interneta. Trenutni fokus Webgazde jeste kontekstualno oglašavanje, odnosno servis digitalnimarketing.com, a u dogledno vreme u planu je razvoj nove internet oglašavačke mreže ZepterADS koja će ponuditi nove vidove internet oglašavanja svojim klijentima.

Razvojem interneta i marketinških mogućnosti došlo je do značajnih promena u tradicionalnom marketingu i stvoren je prostor za razvoj jedne posebne, nove vrste marketinga- digitalnog marketinga. Digitalni marketing je sistem za oglašavanje putem interneta, pomoću kojeg uz minimalan trošak možete kontrolisati svoje marketing budzete. Ako imate posećen sajt, blog, neiskorišćen marketinški prostor, možete vrlo lako postati deo naše partnerske mreže.

Internet omogućuje kupcu kontakt s poslovnim subjektom u bilo koje doba dana i noći, s bilo koje lokacije, kako bi kupac mogao da prikupi željene informacije i obavi kupovinu. U svakom slučaju, uticaj informacionih tehnologija vidljiv je i na tradicionalnim metodama marketinga, ali je takođe moguće govoriti i o potpuno novoj vrsti marketinga koji će Zepter ADS ponuditi svojim budućim klijentima.PODACI O FIRMI

Naziv: WebGazda doo
Adresa: Vojnički trg 27
Grad: Vršac 26300
Web: www.webgazda.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

context.WebGazda.com - nova kontekstualna mreža

Kompanija WebGazda doo je osnivač i administrator servisa – context.WebGazda.com – servis je... Više...

context.WebGazda.com - nova kontekstualna mreža

Kompanija WebGazda doo je osnivač i administrator servisa – context.WebGazda.com – servis je... Više...

WebGazdaHosting.com - Web Hosting i Streaming servis

Kompanija WebGazda doo je osnivač i administrator servisa – www.WebGazdaHosting.com – servis... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed