Letnja prilika za studente na Aljasci

Novi Sad, 28. Februar 2011. PR Objave: Saopštenje -

Letnja prilika za studente na Aljasci

Američka organizacija CETUSA (Council for Educational Travel, U.S.A.) i njen predstavnik u Srbiji - organizacija American Adventure, organizuju tribinu o programima studentske razmene (Work & Travel program) sa posebnim aspektom na studentske letnje poslove na Aljasci.

Američka organizacija CETUSA (Council for Educational Travel, U.S.A.) i njen predstavnik u Srbiji - organizacija American Adventure, organizuju tribinu o programima studentske razmene (Work & Travel program) sa posebnim aspektom na studentske letnje poslove na Aljasci. U isto vreme, biće organizovan i prvi Alaska Student Job Fair na kom zainteresovani studenti mogu obaviti intervjue sa glavnim regruterom za ovakve poslove Brajanon Ganonom (Brian Gannon, CETUSA) kao i popričati sa predstavnicima kompanija.

Alaska Student Job Fair biće organizovan 3. marta u prostorijama svečane sale Fakulteta Tehničkih Nauka – Novi Sad, sa početkom u 13 časova.

Program Work & Travel pripada programima kulturne razmene. Osnovan je sa ciljem da stranim studentima pomogne da upoznaju život u SAD, njihovu kulturu i usavrše znanje engleskog jezika. Prema pravilima programa, učesnici imaju pravo da rade studentske sezonske poslove (poput njihovih vršnjaka u SAD) najviše 4 meseca, dok poslednjih mesec dana mogu provesti putujući po Americi. Opcija studentskih poslova na Aljasci pokazuje se kao izuzetno interesantna studentima jer nudi mogućnosti značajnije uštede u odnosu na druge destinacije kao i neprocenljivo iskustvo u životu.

American Adventure ima dugogodišnje iskustvo u slanju studenata na edukativne programe i programe kulturne razmene, pogotovo na programske opcije Aljaske. Do sada kroz naše programe prošlo je preko 500 studenata iz čitave Srbije koji su imali mogućnost da spoznaju poslednju granicu Sjedinjenih Američkih Država, divlju i nezaboravnu Aljasku.PODACI O FIRMI

Naziv: American Adventure
Adresa: Avgusta Cesarca 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office.americanadventure@gmail.com
Web: www.americanadventure.rs
Tel: 0216451056

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Svaka tri minuta od raka jajnika umre po jedna žena - Redovan pregled najbolja prevencija

Prepoznavanje simptoma i redovan godišnji pregled najbolja su prevencija od dobijanja raka jajnika... Više...

Sturtup Spring 2014

Najavljujemo održavanje Centralnoevropskog takmičenja za startup-e, koje je zakazano za 2. april... Više...

Podsticanje i razvoj stvaralaštva kod dece predškolskog uzrasta

Izdavačka kuća "Klett" organizovaće u ponedeljak 01.aprila u Leskovcu (Regionalni centar za profesionalni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed