eMoguća misija - početak dobre komunikacije

Beograd, 02. Februar 2011. PR Objave: Saopštenje -

eMoguÄa misija - poÄetak dobre komunikacije

Pozivamo sve korisnike Interneta, blogere, entuzijaste i stručnjake iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija da svojim tekstovima, idejama i razmišljanjima obogate sekciju sajta Ministarstva koju smo simbolički nazvali "eMoguća misija".

Pozivamo sve korisnike Interneta, blogere, entuzijaste i stručnjake iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija da svojim tekstovima, idejama i razmišljanjima obogate sekciju sajta Ministarstva koju smo simbolički nazvali "eMoguća misija".

"Želimo da uz pomoć novog sajta unapredimo rad Ministarstva, i to tako što ćemo od njega napraviti dobar kanal komunikacije sa domaćim korisnicima Interneta. Jedan od načina na koji želimo da započnemo tu komunikaciju jeste otvaranje nove sekcije na sajtu koja će omogućiti da vaše ideje, iskustvo, znanje i vizija ugledaju svetlost dana i pomognu nam u definisanju prioriteta u radu Ministarstva" Jasna Matić.

Internet je sinonim za komunikaciju i otvorenost, zato što omogućava veliku brzinu i lakoću razmene ideja, poboljšava diskusiju i debatu o svim mogućim pitanjima. Hajde da te mogućnosti Interneta iskoristimo na najbolji mogući način. Pozivamo sve korisnike Interneta, blogere, entuzijaste i stručnjake iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija da svojim tekstovima, idejama i razmišljanjima obogate sekciju sajta Ministarstva koju smo simbolički nazvali eMoguća misija.

Teme koje su od velikog značaja i pitanja kojima Ministarstvo želi da posveti posebnu pažnju su: unapređenje telekomunikacija u Srbiji, ubrzani razvoj informacionog društva, unapređenje eTrgovine, promovisanje i ohrabrivanje ekonomije znanja, veće angažovanje žena u IKT industriji, ukratko – sve teme koje dotiču oblasti delovanja Ministarstva.

Redizajn sajta ministarstva nije kraj, već naprotiv – sam početak posla na razvoju informacionih i komunikacionih tehnologija u Srbiji. Pošalji tekst na neku od navedenih tema na kabinet@mtid.gov.rs i priključi se tom poslu – započnimo razgovor. Misija je eMoguća ako smo u njoj zajedno!PODACI O FIRMI

Naziv: Ministarstvo za telekomunikacije i informaciono društvo
Adresa: Pariska 7
Grad: Beograd 11000
e-mail: kabinet@mtid.gov.rs
Web: www.mtid.gov.rs
Tel: +381 (11) 2020 111

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kako da vam reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

Za sve privrednike koji žele da pametno unapređuju prodaju na internetu sa što optimalnijim budžetom... Više...

CReT eCommerce meetup - 5. april u 18 časova u Startit centru Beograd

CReT eCommerce meetup će se održati 5. aprila u 18 časova u Startit centru Beograd. U prvom delu... Više...

Jubilej najvećeg internet foruma u Srbiji: Krstarica slavi 30-milionitu poruku

Forum Krstarice ovih dana slavi jubilej – 30-milionitu poruku: http://forum.krstarica.com/ Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed