Jasni Šekarić, Zorani Arunović, Jeleni Arunović i Nebojši Iliću priznanja Visoke sportske i zdravstvene škole

Beograd, 14. Oktobar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Jasni Å ekariÄ, Zorani ArunoviÄ, Jeleni ArunoviÄ i NebojÅ¡i IliÄu priznanja Visoke sportske i zdravstvene Å¡kole

Nastavno veće Visoke sportske i zdravstvene škole dodelilo je posebna priznanja Jasni Šekarić za izuzetan doprinos u razvoju streljačkog sporta, Zorani Arunović za vrhunske sportske rezultate i zlatnu i srebrnu medalju na Šampionatu sveta u Minhenu i Jeleni Arunović za srebrnu ekipnu svetsku medalju koju je osvojila u reprezentaciji sa sestrom Zoranom i Jasnom Šekarić.

Nastavno veće Visoke sportske i zdravstvene škole dodelilo je posebna priznanja Jasni Šekarić za izuzetan doprinos u razvoju streljačkog sporta, Zorani Arunović za vrhunske sportske rezultate i zlatnu i srebrnu medalju na Šampionatu sveta u Minhenu i Jeleni Arunović za srebrnu ekipnu svetsku medalju koju je osvojila u reprezentaciji sa sestrom Zoranom i Jasnom Šekarić.

Posebno priznanje za dugogodišnji uspešan razvoj i afirmaciju sporta i plodonosan rad u veslanju dobio je proslavaljeni stručnjak i selektor Nebojša Ilić, koji je bio službeno sprečen da prisustvuje dodeli.

Priznanja i umetničke slike, na prigodnoj svečanosti, uručio je direktor škole profesor dr Ljubiša Lazarević, a ugledne goste pozdravio je predsednik Saveta škole profesor dr Srećko Radisavljević.

- Uvek nam je drago kada čujemo da su naši studenti i uspšeni sportisi, a kasnije i vrhunski treneri. Organizovali smo ovu malu svečanost da bismo obeležili uspeh srpskog streljaštva na Šampionatu sveta u Minehnu, a među osvajačima medalja bila je i naš student, uskoro i diplomac Jelena Arunović, koja je i trener sestri Zorani, vlasnici zlatne i dve srebrne svetske medalje i, za sada, jedinom ženskom sportisti iz Srbije koji je ispunio olimpijsku normu za London 2012 - istakao je profesor dr Ljubiša Lazarević. – Visoka sportska i zdravstvena škola zauzima istaknuto mesto u sistemu obrazovanja u Srbiji i nadamo se da će i ubuduće iz nje izlaziti uspešni treneri i stručnjaci, koji će služiti na čast i nama, njihovim prfesorima, ali i srpskom sportu.

Svečanosti je prisustvovala i Ivana Maksimović finalista Šampionata sveta u Minhenu i član šampionske juniorske reprezentacije Srbije vazdušnom puškom sa EŠ u Merakeru ove godine, koja je student ove škole. Među uglednim zvanicama bili su i dr Branislav Jevtić sportski direktor OK Srbije, Goran Maksimović samostalni stručni saradnik Streljačkog saveza Srbije, mr Gordana Todorić iz Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, Nikola Nikolić direktor SK Crvena zvezda, Vladimir Jevtić sportski direktor SK Crvena zvezda, dr Dragan Strelić profesor škole i istaknuti streljački sudija kao i drugi ugledni sportski radnici, članovi porodice i prijatelji streljačkog sporta.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Priznanja mladima iz Preševa, Bujanovca i Vranja

Multietnička grupa od 47 mladih ljudi iz Preševa, Bujanovca i Vranja je u toku prošle godine samostalno... Više...

Tri pojedinačne titule Pančevcima na Prvenstvu Vojvodine MK oružjem

Od četiri, strelci Pančeva, osvojili su tri pojedinačne titule na Prvenstvu Vojvodine za za kadetski... Više...

Konferencija za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu (gađanje glinenih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed