Predavači i teme BlogOpena 2010

Novi Sad, 08. Oktobar 2010. PR Objave: Obaveštenje -

PredavaÄi i teme BlogOpena 2010

BlogOpen, kao najveću manifestaciju ovog tipa u regionu, i ove godine karakterišu raznovrsna i interesantna predavanja. Teme koje će biti zastupljene se odnose na blog, potencijal bloga kao moćnog pokretača društvenih promena, na blog kao sredstvo marketinga i poslovanja, te prikazati blog kao alat za buduće poslovne uspehe.

BlogOpen, kao najveću manifestaciju ovog tipa u regionu, i ove godine karakterišu raznovrsna i interesantna predavanja. Teme koje će biti zastupljene se odnose na blog, potencijal bloga kao moćnog pokretača društvenih promena, na blog kao sredstvo marketinga i poslovanja, te prikazati blog kao alat za buduće poslovne uspehe. Predavači i teme BlogOpena 2010 su:

Vladimir Stanković aka DedaBor, direktor osnovne škole, zaljubljenik u web i blogove. U svom predavanju će naglasiti da blogovanjem prikazujemo sebe i svoj način življenja, svoja znanja i veštine, sebe u realnom vremenu.

Ivan Brezak Brkan, urednik magazina za internetsko poslovanje i kulturu Netokracija i direktor Acumen Connecta za internetsku i sadržajnu strategiju. Ukazaće na neophodnost bloga, kako napraviti rudimentarnu web stranicu ili blog koji je lako održavati, zašto je kvalitetan sadržaj bitan u bilo kojem mediju, blogu ili Twitteru, mogu li društvene mreže biti baza za nečije "prisustvo" na internetu . . .

Slavko Ilić se bavi on-line komunikacijom u svrhe odnosa sa javnošću i internet marketinga, a u svom predavanju nudi odgovore i na pitanje: "Kako najbolje iskoristiti mogućnost dvosmerne komunikacije radi jačanja uticaja domaće blogosfere?"

Ivan Rečević, jedan od osnivača agencije Huge Media, finansijski direktor i strateg pri definisanju i kreiranju platformi za klijente. Pričaće o ponudi društvenih medija kao servisa, mogućnostima naplate i pripremi koje mogu u velikoj meri olakšati život i profesionalno bavljenje društvenim medijima.

Danijel Šivinjski, klinac velikih ambicija zaokupljen fotografijom, komunikacijom i medijima. Predavanje koje ćemo čuti od njega je o stvaranju novih prijatelja putem interneta, te značaj on-line komunikacije, kao koraka ka upoznavanju uživo.

Ivana Radun, samostalni advokat koji se pretežno bavi savetovanjem klijenata u vezi sa svim aspekatima privrednog prava, i Đorđe Krivokapić, zaposlen na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu gde izvodi nastavu na predmetima Poslovno pravo i Pravne osnove informacionih sistema. Cilj njihove prezentacije je da istraži mogućnosti ograničenja odgovornosti blogera u vezi sa njihovom medijskom aktivnošću.

Ivan Ćosić, jedan od pokretača i administratora DizajnZone, najveće dizajn zajednice na Internetu na ovim prostorima. Pričaće nam kako blogovanjem proizvesti akciju u moru blogova koji se bave motivacijom i tu staju bez konkretnog poziva na akciju.

Ranko Trifković, novinar, PR menadžer, urednik i pisac. Tema njegovog predavanja je lepo pisanje, već dosledan stil, ekonomija reči, izoštrena misao. Objasniće nam kako je učenjem o lepom pisanju i primenjivanjem znanja, moguće obogatiti iskustvo blogovanja, bilo da je cilj istog razonoda, dnevnički zapis, umetnost ili posao.

Bojan Bogdanović, koordinator zvanične Ubuntu zajednice Srbije, prevodilac i predavač, i Zoran Olujić, kreator i administrator Ubuntu planete Srbije će održati predavanje na temu Slobodan softver i mikroblogovanje.

Aleksandar Čoček je zaposlen u Online Solutons gde aktivno učestvuje u planiranju, razvoju i promovisanju projekata. Tema njegovog predavanja je Esnaf, vreme je da se povežemo.

Više o predavačima i predavanjima pogledajte na ovoj adresi.PODACI O FIRMI

Naziv: BlogOpen - SocialOpen
Grad: Novi Sad
e-mail: office@blogopen.rs
Web: www.blogopen.rs

Više...

Ključne reči

blog, blogopen, blogeri, skup blogera

POVEZANI SADRŽAJI

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Kakav si kao dete, takav će ti uglavnom biti i život!

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria blogerka Aleksandra Birta Ilić je napisala tekst... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed