Otvaranje Evropske nedelje mobilnosti

Novi Sad, 14. Septembar 2010. PR Objave: Poziv -

Otvaranje Evropske nedelje mobilnosti

Otvaranje Evropske nedelje mobilnosti održaće se u prostoru SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici 16. septembra 2010.godine sa početkom u 11 sati.

U okviru Evropske nedelje mobilnosti i Svetskog dana bez automobila Biciklistički klub Fruškogorac organizuje niz akcija i manifestacija pod sloganom PUTUJ PAMETNIJE, ŽIVI BOLJE kojima se u potpunosti prihvataju principi najnovije politike mobilnosti razvijene od strane Evropskih institucija.

Najznačajnije učešće gradova u 2009. godini se videlo u Austriji, Španiji, Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj i Češkoj. U Evropi je 2181 grad uzeo učešće u obeležavanju nedelje mobilnosti i očekuje se sličan konačan broj i za 2010. godinu. U želji da naš grad bude jedan među tim modernim gradovima Evrope upućujemo poziv za prisustvo na otvaranju Evropske nedelje mobilnosti u prostoru SOS dečijeg sela u Sremskoj Kamenici koje će se održati 16. septembra 2010.godine sa početkom u 11 sati.

U okviru otvaranja Evropske nedelje mobilnosti biće predstavljen program akcija i priredbi u kojima će se obeležiti Evropska nedelja mobilnosti. Oočekuje se da sve institucije i građani svojim prisustvom i masovnim učešćem daju svoj doprinos uspešnoj poziciji grada Novog Sada među gradovima Evrope.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Vojvodine
Adresa: Masarikova br. 25
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: bsv@neobee.net
Web: www.cycling.rs
Tel: ++381 21 504 538

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed