Letnji kamp "Kreativne Žene"

Rača, 09. Septembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Letnji kamp "Kreativne Žene"

Poslednje nedelje avgusta mali grad u srcu Šumadije je domaćin umetnicama iz zemlje i sveta. Na kampu je zastupljeno više grana primenjene umetnosti (keramika, unikatno tkanje, dizajn i oslikavanje tekstila, batik, linorez, grafika, izrada nakita, obrada kamena, obrada stakla fjuzing, tifani tehnika izlivanje stakla u kalupima, i još mnoogo toga).

Poslednje nedelje avgusta mali grad u srcu Šumadije je domaćin umetnicama iz zemlje i sveta. Na kampu je zastupljeno više grana primenjene umetnosti (keramika, unikatno tkanje, dizajn i oslikavanje tekstila, batik, linorez, grafika, izrada nakita, obrada kamena, obrada stakla fjuzing, tifani tehnika izlivanje stakla u kalupima, i još mnoogo toga.)

U organizaciji Kulturnog centra "Radoje Domanović" i pod pokroviteljstvom Opštine Rača, ovaj skup, koji već prelazi u tradiciju, održava se po peti put. Na zatvaranju  manifestacije upriličena je izložba radova sa postavkom u foajeu Doma kulture u Rači.  Učesnicama  se pridružila ženska pevačka grupa KUD – a "Filip Višnjić" iz Rače koja je izvornim pesmama iz svog repertoara dala doprinos ukupnom umetničkom doživljaju izložbe. Organizatori selektor Svetlana Stambolic i Dusan Djokovic kažu da će se potruditi da sledeće godine program ove manifestacije bude obogaćen likovnom kolonijom sa većim brojem učesnika i, posebno, radionicom primenjene umetnosti "Kreativne žene".PODACI O FIRMI

Naziv: Kulturni centar Radoje Domanović
Adresa: Karađorđeva 60
Grad: Rača 34 210
Tel: +381 (0) 34 751 275

Više...

Ključne reči

kreativnost, letnji kamp

POVEZANI SADRŽAJI

Kreativnost o kojoj priča ceo grad

Neda Mojsilović, Ivana Rajić i Aleksandra Pavlović su devojke koje stoje iza zanimljive kampanje... Više...

Kreativni vikend seminar

Centar „Kreativistika" organizuje krajem maja vikend seminar pod nazivom „Budimo radost!". Centar... Više...

Srbija dobila Okean kreativnosti

Lansirana je platforma za promociju umetnosti, razmenu i saradnju. Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed