Počinje projekat Srbija u ritmu Evrope

Apatin, 08. Septembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

PoÄinje projekat Srbija u ritmu Evrope

U ponedeljak, 06. septembra, održana je prezentacija Projekta Srbija u ritmu Evrope, koju su vodili Igor Karadarević, rukovodilac i David Makelić, izvršni producent Projekta. Projekat čine četiri sekcije: hor, moderan ples, folklor i voditeljski program. Ove godine u novom ciklusu, od 30 odabranih gradova Srbije, biće zastupljena i opština Apatin.

U ponedeljak, 06. septembra, održana je prezentacija Projekta Srbija u ritmu Evrope, koju su vodili Igor Karadarević, rukovodilac i David Makelić, izvršni producent Projekta. Projekat čine četiri sekcije: hor, moderan ples, folklor i voditeljski program. Tokom prezentacije dat je retrospektivni filmski prikaz prethodnih ostvarenja u opštinama i gradovima Srbije u kojima je Projekat realizovan.

Ove godine u novom ciklusu, od 30 odabranih gradova Srbije, biće zastupljena i opština Apatin. iz čijih će osnovnih i srednjoškolskih klupa biti izvršen odabir najtalentovanijih učenika. Audicija za učenike startuje 21.09.2010. Prema ideji rukovodioca Projekta planiran je zajednički nastup svih učesnika, koji bi trebao u julu naredne godine da se održi u beogradskom Sava centru, kao manifestacija u liku Karavana evropskih zastava. Projekat će biti emitovan na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Na sastanku su još prisustvovali direktori predškolskih, osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Apatin i Miloš Đerić, koordinator KZM Apatin. Uz ovu vest treba podsetiti da je u četvrtak, 02. septembra održana sednica Saveta za mlade opštine Apatin na kojoj se raspravljalo o pripremama za sprovođenje Projekta Škola bez nasilja.PODACI O FIRMI

Naziv: Opštinska uprava Apatin
Adresa: Srpskih Vladara 29
Grad: Apatin 25260
Web: www.soapatin.org

Više...

Ključne reči

hor, kzm apatin, moderan ples

POVEZANI SADRŽAJI

Plesni i modni performans u Kulturnom centru Zrenjanina

Plesni i modni performans u suorganizaciji sa plesnim klubom "Falkon" biće održan u subotu, 18.... Više...

Audicija pozorišta Vesela kornjača za dečiji hor

Pozorište "Vesela kornjača" organizuje upis muzikalne i raspevane dece u nameri da oformi dečiji... Više...

Ivana Kovačević otvorila Kancelariju za mlade opštine Apatin

Ivana Kovačević, državni sekretar Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije, u četvrtak... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed