Isidora Šibul i Dragan Gajin šampioni Srbije u sprintu

Beograd, 06. Septembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Isidora Å ibul i Dragan Gajin Å¡ampioni Srbije u sprintu

Juniorska reprezentativka Vojvodine iz Bačkog Gradišta Isidora Šibul i kuglaš Kristala iz Zrenjanina Dragan Gajin osvojili su seniorske šampionske titule na Prvenstvu Srbije u sprintu održanom u Beogradu na kuglani Sportskog fonda Cepter na Banjici.

Juniorska reprezentativka Vojvodine iz Bačkog Gradišta Isidora Šibul i kuglaš Kristala iz Zrenjanina Dragan Gajin osvojili su seniorske šampionske titule na Prvenstvu Srbije u sprintu održanom u Beogradu na kuglani Sportskog fonda Cepter na Banjici.

Isidora Šibul je u finalu sa 2:0 u setovima pobedila Marinu Jokić iz Putara Niš. Bilo je 102:99 i 99:92 i titula je otišla u Bačko Gradište. U meču za bronzanu medalju, Anica Radaković iz Srema (Sremska Mitrovica) savladala je tek posle dodatnih "zlatnih kugli" Kseniju Milosav iz zrenjaninskog Kristala. U setovima je bilo nerešeno 1:1 (101:93 i 75:105) i tek posle tri dodatne kugle odlučeno je ko će poneti bronzanu medalju. Radakovićeva je bila sjajna, oborila 23 čunja u tri hica, Ksenija Milosav je imala 15...

Oba meča za trofeje u muškoj konkurenciji odlučena su posle "zlatnih kugli". U finalu, Dragan Gajin (Kristal) i Aleksandar Simijonović iz kostolačkog Rudara odigrali su u setovima nerešeno 1:1. U prvom je bilo 97:83 za Gajina, u drugom obostrano dobra igra i pobeda Simijonovića 120:111. Gajin je bio bolji u tri dodatne kugle za jedan čunj 19:18 i osvojio titulu.

Bronza je pripala Zoranu Gužviću iz Vojvodine (Bačko Gradište) pa je ovaj klub sa zlatnom medaljom Isidore Šibul najtrofejniji na šampionatu. Gužvić je savladao Aleksandra Milinkovića iz Niš puta, svetskog vicešampiona za juniore u tandemima sa Aleksandrom Simijonovićem. U setovima je bilo 1:1 (101:83 i 87:99), a medalja je pripala Gužviću posle odlična tri dodatna hica kada je srušio 25 čunjeva, Milinković je oborio 20... Sudili su Saša Mitrović i Snežana Jažić.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

Ključne reči

kuglanje, prvenstvo srbije

POVEZANI SADRŽAJI

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Veliki međunarodni uspeh juniora u badmintonu - bronza za Srbiju

Juniorska reprezentacija Srbije u uzrasnoj kategoriji do 15 godina u sastavu Luka Milić, Andrija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed