U subotu 4. septembra 13. Gocin memorijal

Beograd, 04. Septembar 2010. PR Objave: Najava -

U subotu 4. septembra 13. Gocin memorijal

Streljački klub Zvezdara organizovaće u subotu 4. septembra na strelištu na Mirijevu 13. "Gocin memorijal" MK pištoljem za seniorke, juniorke i juniore 30 plus 30 metaka u spomen na nekadašnju reprezntativku, državnu šampionku i rekorderku Gordanu Jojić - Nikolić, poniklu u ovom klubu, koja je kasnije, kao strelac i trener ostavila ogroman trag i u beogradskom Partizanu.

Streljački klub Zvezdara organizovaće u subotu 4. septembra na strelištu na Mirijevu 13. "Gocin memorijal" MK pištoljem za seniorke, juniorke i juniore 30 plus 30 metaka u spomen na nekadašnju reprezntativku, državnu šampionku i rekorderku Gordanu Jojić - Nikolić, poniklu u ovom klubu, koja je kasnije, kao strelac i trener ostavila ogroman trag i u beogradskom Partizanu. Bila je sa Mirjanom Mašić Jovović i Valerijom Sabatkom članica ekipe koja je na EŠ u Sulu 1981. osvojila ekipnu bronzu MK puškom trostav 3 puta 20 metaka. Pred kraj karijere gađala je i pištoljem.

- Turnir organizujemo da bismo sačuvali sećanje na našu Gocu, sjajnog strelca i još boljeg čoveka – kaže trener Zvezdare Slobodan "Doktor" Bojković. - Drago nam je što se uvek odazovu najbolje srpske takmičarke i to daje posebnu težinu "Gocinom memorijalu". Prošle godine smo uveli i disciplinu MK pištolj 30 plus 30 metaka za juniore, pa će gađati i ove godine. Zahvaljujemo se Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, koji nam je pomogao da organizujemo turnir. Lane su pobedili sjajna takmičarka Zvezdare Jovana Rula i junior Crvene zvezde Miloš Katanić.

Učestvovaće svetska šampionka i vicešampionka Zorana Arunović, članica vicešampionske kipe na SP u Minhenu MK pištoljem Jelena Arunović, Bobana Veličković evropska šampionka vazdušnim pištoljem, reprezentativka Zvezdare Aleksandra Ristović kao i brojni reprezentativci i reprezentativke iz beogradskih klubova. Takmičenje počinje u 11 časova.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tri pojedinačne titule Pančevcima na Prvenstvu Vojvodine MK oružjem

Od četiri, strelci Pančeva, osvojili su tri pojedinačne titule na Prvenstvu Vojvodine za za kadetski... Više...

Konferencija za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu (gađanje glinenih... Više...

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri sa rezultatom 1.766 krugova boljim od državnog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed