Britanka Ketrin Viliamson u majici Srbije četvrta na prolaznim i brdskim ciljevima u Češkoj

Beograd, 13. Juli 2010. PR Objave: Saopštenje -

Britanka Ketrin Viliamson u majici Srbije Äetvrta na prolaznim i brdskim ciljevima u ÄeÅ¡koj

Britanka Ketrin Viliamson, prvakinja Britanije za 2009. u drumskoj vožnji, kao članica mešovite ekipe Srbije na trci "Češko - švajcarski trofej" (kategorija 2.2) završenoj posle pet etapa u okoli Krasne Lipe u Češkoj, zauzela je četvrta mesta u konačnom plasmanu za brdske i prolazne ciljeve i 28. mesto u geneneralnom plasmanu sa 4,42 minuta zaostatka iza pobednice Nemice Triksi Forak.

Britanka Ketrin Viliamson, prvakinja Britanije za 2009. u drumskoj vožnji, kao članica mešovite ekipe Srbije na trci "Češko - švajcarski trofej" (kategorija 2.2)  završenoj posle pet etapa u okoli Krasne Lipe u Češkoj, zauzela je četvrta mesta u konačnom plasmanu za brdske i prolazne ciljeve i 28. mesto u geneneralnom plasmanu sa 4,42 minuta zaostatka iza pobednice Nemice Triksi Forak.

Ostale srpske reprezentaivke su odustale – Ivana Mijučić, Dragana Kovačević, Jovana Kritnić i Marija Kuzeljević, kao i gošća, Slovakinja Zuzana Vojtišova.

Viliamsonova, koja je posle dve etape bila četvrta u ukupnom plasmanu, pokvarila je poziciju u trećoj etapi, hronometru voženom u Poljskoj, kada je zauzela 76. mesto sa 4,03 minuta zaostaka u odnosnu na pobednicu Triksi Forak. U četvrtoj etapi na 104 km, ponovo je pobedila Triksi Forak, Viliamsonova je bila šesta u vremenu pobednice. U poslednjoj, petoj, etapi, ponovo uspeh Forakove, koja je osvojila prva mesta u svim etapama, dok je Ketrin Viliamson bila deveta u vremenu pobednice.

U konačnom generalnom plasmanu, prva je Triksi Forak (Nemačka) 12:57,39 časova, druga je Aleksndra Burčenkova (Rusija) sa 1,05 minuta slabijim vremenom, a treća Sara Dister (Nemačka – nacionalni tim) sa 1,10 minuta zaostatka. Reprezentaciju Srbije vodio je trener Alan Voluhter angažovan u programu "Olimpijska solidarnost" na incijativu BSS i uz pomoć OK Srbije.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

VB LEASING - lider po broju sklopljenih ugovora u 2011.

VB Leasing doo uspešno završio prethodnu godinu Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed