Somborci nisu zaboravili Đuru Štikovca

Sombor, 27. Juni 2010. PR Objave: Saopštenje -

Somborci nisu zaboravili Äuru Å tikovca

Somborski klub Polet organizovaće, povodom 65 godina postojanja, drugi "Dunavski kup" i peti "Memorijal Đuro Štikovac" u spomen na nekadašnjeg selektora seniorske reprezentacije Jugoslavije, dugogodišnjeg kuglaša i kuglaškog radnika iz Beograda.

Somborski klub Polet organizovaće, povodom 65 godina postojanja, drugi "Dunavski kup" i peti "Memorijal Đuro Štikovac" u spomen na nekadašnjeg selektora seniorske reprezentacije Jugoslavije, dugogodišnjeg kuglaša i kuglaškog radnika iz Beograda. Turnir će se odigrati na dve kuglane u Bečeju i Kanjiži od 23. do 29. avgusta u ekipnom i pojednačnom delu, uz bogat nagradni fond. Za plasman će se sabirati rezultati sa obe kuglane i u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji, a plasman u pojedinačnom delu računaće se i za svetsku rang listu.

Prijave se primaju do 10. jula na mejl kkpolet@yahoo.com, sve informacije mogu da se dobiju na telefon 062/1380-785 (Zdenko Pavlic). 

- Kotizacija za ekipu je 110 evra a za igrače koji ne budu igrali u ekipi, a žele da pokušaju da osvoje bodove za svetsku rang listu, upisnina je 10 evra – istakao je Zdenko Pavlic. – Očekujemo veoma jaku konkurenciju, pozvali smo najbolje svetske timove, među njima i nacionalne šampione Slovenije, Slovačke, Mađarske, Srbije, BiH...Za pobedničke ekipe prve nagrade su devet punih pansiona za vikend u Banji Kanjiža, pripremljeni su i pehari i druge nagrade za pojedince.

U muškoj konkurenciji pozvani su klubovi Segedin TE (Mađarska), Sport Podbrezova (Slovačka),Konstruktor Maribor, Zalaegerseg TK FMVaS (Mađarska), Zaprešić (Hrvatska) Inter Bratislava, Novska, Konikom Osijek (Hrvatska), Revita Knin Banja Luka, Kandit Osijek, Beograd "Poštanska štedionica", Radnik Velika Gorica (Hrvatska), Metal Max (Banja Luka), Senta Visa prom, Niš-put, Metalac (Gornji Milanovac), Partizan, Apatin i
Polet Sombor.

U konkurnciji kuglašica pozivi su upućeni klubovima: Lanteks Celje, Pionir (Subotica), Mlaka Rijeka, Podravka Koprivnica, Eta Kamnik (Slovenija), Rijeka Kvig, KK Zagreb-Zabok, DKV Kegeltref Šlajning, Osijek, Kozara Gradiška, Ada Kompjuters (Novi Sad), Kristal (Zrenjanin), ŽKK Polet Sombor.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Robert Ernješi i Dijana Brahna najbolji posle prvog dela pojedinačnih juniorskih Šampionata Srbije

Junior Sente Visa prom Robert Ernješi i juniorka zrenjaninskog Kristala Dijana Brahna zabeležili... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed