Bitka za šampionske titule u Subotici

Subotica, 24. Juni 2010. PR Objave: Saopštenje -

Bitka za Å¡ampionske titule u Subotici

Šampionati Srbije u vožnji na hronometara i drumsko prvenstvo održaće se u petak 25. juna i nedelju 27. juna na stazi u Subotici. Organizatori su klub Spartak iz Subotice i BS Srbije.

Šampionati Srbije u vožnji na hronometara i drumsko prvenstvo održaće se u petak 25. juna i nedelju 27. juna na stazi u Subotici. Organizatori su klub Spartak iz Subotice i BS Srbije.

Hronometar će se voziti na tradicionalnim stazama (na kojima su i ranije nekoliko puta održavani državni šamionati) na "ipsilon" kraku između magistralnih puteva 22.1 i 17.1

Seniori će stratovati na stazi od 30 kilometra, juniri na 20 km, kadeti i dame na 10 km i mlađi kadeti na pet kilometra, koliko iznosi krug. Start mlađih kadeta je u 12 časova, ostale kategorije startuju po završetku predhodne.

Prošle godine u Nišu titulu u kategoriji elita osvojio je Žolt Der iz Partizana, najbolji junior bio je Đorđe Stevanović iz niškog Železničara MBN, najuspešnija dama bila je Jovana Krtinić iz apatinskog Asa a najbolji mlađi kadet Novica Savić iz aranđelovačke Šumadije.

Drumsko prvenstvo voziće se 27. juna. Krug je Štrosamjerova ulica (start i cilj) – Segedinski put - Palić – Bački Vinogradi - Male Pijace – Mali Pesak - Horgoš - Palić – Subotica. Start trke za elitu je u 11 časova i staza je 166 km, juniori startuju od 11,05 na stazi od 105 km, kadeti i žene u 11,10 (70 km) i mlađi kadeti u 11,15 na stazi od 38 km.

Na Šampionatu Srbije u Nišu 2009. najuspešniji senior bio je Ivan Stević iz Partizana, Jovana Krtinić (As, Apatin) je osvojila titulu za dame, Nikola Kozomara (Partizan) bio je najbolji junior, Uroš Jovanović iz aranđelovačke Šumadije najbrži kadet, do je kod mlađih kadeta zlatna medalja pripala Novici Saviću iz aranđelovačke Šumadije. Najbolju seniorsku i juniorsku ekipu imao je Partizan, kod kadeta najbolji je bio čačanski Borac.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub Spartak
Adresa: Lenjinov park 12
Grad: Subotica 24000
Tel: +381 (0) 24 571 235

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Marko Ćurčić pobedio na Novogodišnjem ciklo krosu

Marko Ćurčić, biciklista beogradskog "Progresiva" pobedio je u generalnom plasmanu u kategoriji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed