POSITIVE informaciono-tehnološka podrška EXIT Festivala

Novi Sad, 22. Juni 2010. PR Objave: Saopštenje -

POSITIVE informaciono-tehnološka podrška EXIT Festivala

IT kompanija POSITIVE iz Novog Sada i ove godine je obnovila saradnju sa EXIT Festivalom. Za potrebe organizacije Festivala POSITIVE će obezbediti preko 100 računara i računarsku mrežu, od kojih će većinu predstavljati Hewlett Packard netbook računari od 10 inča u funkciji terminala za zamenu vaučera za karte i obezbeđivanje što jednostavnijeg ulaska na ovogodišnji EXIT.

U Pres Centru koji će se nalaziti na Petrovaradinskog tvrđavi, novinarima, gostima i učesnicima biće na raspolaganju desktop računari ali i MSI WIND All-in-One Touchscreen računari. Korisnici Pres centra će imati mogućnost da na računarima najnovije generacije pišu i kreiraju izveštaje, novinske članke i različite digitalne audio i video sadržaje za sve vrste elektronskih medija i web.

Za goste EXIT kampa, POSITIVE će tradicionalno sedmu godinu za redom obezbediti potpuno besplatan Internet kafe. Kamperi će i ove godine od otvaranja do zatvaranja kampa na računarima i dodatnoj opremi moći da razmenjuju elektronsku poštu, koriste društvene mreže, kreiraju različite multimedijalne sadržaje i na taj način prenesu svoju utiske sa Festivala.

IT kompanija POSITIVE svoju stručnost i osposobljenost godinama dokazuje u specifičnim uslovima i okruženju gde pruža tehničku i logističku podršku primenom svojih znanja i novih tehnologija.

POSITIVE u saradnji sa organizatorima kreira jedinstvena rešenja radi bolje realizacije i održavanja EXIT Festivala koji se ove godine održava od 8. do 11. jula u Novom Sadu.

Ograničena količina HP netbook računara od 10 inča koji će ove godine biti podrška tokom 4 dana trajanja Festivala, mogu se nabaviti već u pretprodaji po jedinstvenoj ceni od 19.900 dinara u maloprodajnom salonu Positive u Novom Sadu u ulici Danila Kiša broj 5 ili putem Web Shopa na adresi: www.positive.rsPODACI O FIRMI

Naziv: POSITIVE
Adresa: Danila Kiša 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@positive.rs
Web: www.positive.rs
Tel: +381 21 472 03 88

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Egzitaši, reciklirajte da Srbija bude zelena!

Sa željom da uspomene sa Exita traju duže nego razgradnja plastične ambalaže, kompanija HEINEKEN... Više...

Hiljade "egzitaša" iskoristilo besplatan taksi prevoz tokom festivala

Posle uživanja i provoda za pamćenje uz muziku Davida Guette, Grace Jones, LP, Carla Craiga, Bajage... Više...

Društvo, imamo siguran i besplatan taksi prevoz tokom EXIT-a

Siguran i besplatan taksi prevoz za posetioce EXIT festivala i ove godine obezbedila je kompanija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed