Određeni učesnici Svetskog kupa u Beogradu i turnira Olimpijske nade u Plzenu

Beograd, 09. Juni 2010. PR Objave: Najava -

OdreÄeni uÄesnici Svetskog kupa u Beogradu i turnira Olimpijske nade u Plzenu

Selektor Zoran Stojiljković, odredio je strelce za Svetski kup koji će se od 16. juna do 4. jula održati u Beogradu na strelištu u Kovilovu na kome se očekuje učešće oko 1.000 strelaca i stručnjaka iz 59 zemalja.

Selektor Zoran Stojiljković, odredio je strelce za Svetski kup koji će se od 16. juna do 4. jula održati u Beogradu na strelištu u Kovilovu na kome se očekuje učešće oko 1.000 strelaca i stručnjaka iz 59 zemalja.

Muškarci, vazdušna puška: Nemanja Mirosavljev (Novi Sad), Stevan Pletikosić ("Čika Mata") i Dragan Marković (Novi Sad). Za "osnovni kvalifikacioni rezultat (em – ku – es) gađaće Dejan Pešić (Pančevo) i Milenko Sebić (Policajac).

MK puška 60 metaka ležeći: Mirosavljev, Pletikosić i Sebić, em - ku - es: Marković i Pešić.

MK puška 3 puta 40 metaka: Mirosavljev, Pletikosić i Sebić, em – ku – es: Marković i Pešić.

Vazdušni pištolj: Damir Mikec (Policajac), Andrija Zlatić ("Aleksa Dejović") i Dimitrije Grgić (Akademac), em - ku - es: Uroš Kačavenda (Novi Sad) i Vasilije Groza (Policajac).

MK pištolj: Mikec, Zlatić i Grgić, em – ku - es: Kačavenda i Duško Petrov (Kikinda).

Žene – vazdušna puška: Andrea Arsović (Partizan), Aranka Binder (Novi Sad) i Ivana Maksimović (Novi Beograd Ušće), em - ku – es: Lidija Mihajlović i Katarina Biserčić (obe Niš).

MK puška 3 puta 20 metaka: Mihajlović, Arsović, Bojana Nikolić (Policajac), em – ku – es: Maksimović i Dragana Todorović (Novi Beograd Ušće).

Vazdušni pištolj: Jasna Šekarić, Zorana Arunović (Crvena zvezda), Bobana Beličković (Bor 030), em – ku – es: Jelena Arunović (C. zvezda) i Aleksandra Ristović (Zvezdara).

MK pištolj: Šekarić, Z. Arunović i J. Arunović, em - ku – es: Veličković i Ristović.

Pripreme će se održati od 14. do 20. juna u Novom Sadu, a na priprema će biti i kandidati za jniorske selekcije Srbije za Šamponat sveta u Minhenu  u avgustu: Marko Živić (Niš), Žarko Trifunjagić (Novi Sad), Borislav Mazinjanin (Policajac), Igor Čotra (Zvezdara) i Tašana Bogatinovski (Pančevo) i svi gađaju puškom. U stručnom  štabu, uz selektora Stojiljkovića, su i treneri Miribana Maksimović, Ivan Kvasnevski, Aleksandra Ivošev, Marijana Frič i Ivan Manojlović. Takmičarke MK pištoljem treniraće u Beogradu na Carevoj ćupriji.

Na tri ovogodišnja Svetska kupa strelci Srbije osvojili su četiri medalje – dve zlatne Jasna Šekarić u Sidneju i  Damir Mikec u Fort Beningu, jedno srebro Damir Mikec u Pekingu i jednu bronzu Andrea Arsović u Fort Beningu.

Streljački savez Beograda tradicionalno organizuje odlazak na turnir "Olimpijske nade" u Plzenu od 10. do 13. juna. Priključio se i SS Vojvodine, kao i pojedini klubovi koji su poslali svoje kandidate za reprezentaciju. Vođa puta je Dragan Milisavljević generalni sekretar SS Beograda, u stručnom timu su Dragan Donević (Partizan) i Ivan Manojlović (Pančevo). Na listi učesnika veoma jakog juniorskog turnira su: Igor Čotra (Zvezdara), Stefan Tošić (Partizan), Dario Hadžić i Borislav Mazinjanin (Policajac), Jelena Zeljajić (Partizan), Natalija Žugić (Zvezdara), Marina Simnić i Dušica Antonijević (Novi Beograd Ušće), Danica Rašeta (Zemun Centar), Nikola Lalić (Crvena zvezda), Tašana Bogatinovski (Pančevo), Žarko Trifunjagić (Novi Sad), Miloš Katanić (C. zvezda), Dunja Dragin (Policajac), Marko Živić i Katarina Biserčić (Niš), Ivana Maksimović (Novi Beograd Ušće), Miloš Milanović ("Aleksa Dejović") i Stefan Aleksandrovski (Jedinstvo, Stara Pazova).PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tri pojedinačne titule Pančevcima na Prvenstvu Vojvodine MK oružjem

Od četiri, strelci Pančeva, osvojili su tri pojedinačne titule na Prvenstvu Vojvodine za za kadetski... Više...

Konferencija za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu (gađanje glinenih... Više...

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri sa rezultatom 1.766 krugova boljim od državnog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed