Pouzdan poslovni hosting - AdriaHost

Beograd, 09. Juni 2010. PR Objave: Izjava -

Pouzdan poslovni hosting - AdriaHost

AdriaHost postaje webmaster&webdesigner-friendly. Akcija "Svaki stoti - hosting za DŽ" je uveliko u toku. Naime, radi se o Twitter profilu firme AdriaHost, koja svakog stotog followera nagrađuje besplatnim hostingom. Posle ove akcije, biće pokrenuta "RT dobrog followera", gde će se nagrađivati followeri koji nas re-twittuju. Za dizajnere - pokrenut je servis dizzajneri.com, koji služi da spoji dizajnera sa klijentom, kao i da potencijalni klijenti nađu pravog dizajnera za svoj projekat.

AdriaHost, najbolji hosting u Srbiji, postaje webmaster&webdesigner-friendly. To podrazumeva da korisnicima koji se nisu susretali sa hostingom do sada, a imaju urađen projekat, AdriaHost nudi besplatnu uslugu migracije, koju će AdriaHost tim podrške uraditi umesto klijenta, i preseliti sajt klijenta na svoje servere.

Akcija "Svaki stoti - hosting za DŽ" je uveliko u toku. Naime, radi se o Twitter profilu firme AdriaHost, koja svakog stotog followera nagrađuje besplatnim hostingom. Posle ove akcije, biće pokrenuta nova akcija pod nazivom "RT dobrog followera", gde će se nagrađivati followeri koji nas re-twittuju.

Za dizajnere - pokrenut je servis dizzajneri.com, koji služi da spoji dizajnera sa klijentom, kao i da potencijalni klijenti nađu pravog dizajnera za svoj projekat. Prijavom na dizzajneri.com, ostvarujete 20% popusta na AdriaHost hosting pakete.

Uveden je i novi vid Webmaster saradnje, po broju upućenih hostinga, po principu - što više hostinga, affiliate saradnik dobija veći procenat. Primer: 1-5 hostinga 25 eura po hostingu, preko 20 hostinga 100 eura po hostingu. Naravno, tu je i klasičan affiliate program, koji savršeno funkcioniše sa dosta klijenata širom zemlje. Više informacija na http://adriahost.com/main/webmaster-saradnja.htmlPODACI O FIRMI

Naziv: AdriaHost
Adresa: Kneza Miloša 53
Grad: Beograd
e-mail: support@adriahost.com
Web: www.adriahost.com
Tel: 011/41-42-888
Kontakt osoba:
Ime: Goran Magdić
Funkcija: Hosting Support
Tel:
e-mail: gmagdic@adriatek.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Povoljniji dinarski stambeni krediti u Sberbank Srbija

Novi, povoljniji uslovi dinarskih stambenih kredita u Sberbank Srbija olakšavaju donošenje jedne... Više...

Lansiran Social media DOOH - tehnologija koja povezuje najbolje iz offline i online marketinga

Najnovija svetska praksa u marketingu dostupna i u Srbiji Agencija za kreativnu primenu digitalnih... Više...

Paket za uspešne firme - Office 365 uz BeotelNetove internet servise

Vaše poslovanje u oblaku uz Office 365 i BeotelNetove hosting, server ili BizConnect pakete. Moderno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed