Ilija Ramić četvrti na Mastersu u Češkoj

Beograd, 12. Maj 2010. PR Objave: Saopštenje -

Ilija RamiÄ Äetvrti na Mastersu u ÄeÅ¡koj

Vetaran Kuglaškog kluba Radnički iz Kikinde Ilija Ramić, osvojio je odlično četvrto mesto u kategoriji veterana poreko 50 godina na trećem "Mastersu" održanom u češkim gradovima Liberec i Jablonec, a u apsolutnoj konkurenciji Ramić je zauzeo deveto mesto i našao sa na listi deset nagrađenih kuglaša. Učestvovalo je 80 kuglaša i kuglašica iz Slovenije, Srbije i Češke, podeljenih u dve kategorije - preko 50 godina i preko 60 godina.

Vetaran Kuglaškog kluba Radnički iz Kikinde Ilija Ramić, osvojio je odlično četvrto mesto u kategoriji veterana poreko 50 godina na trećem "Mastersu" održanom u češkim gradovima Liberec i Jablonec, a u apsolutnoj konkurenciji Ramić je zauzeo deveto mesto i našao sa na listi deset najgrađenih kuglaša. Učestvovalo je 80 kuglaša i kuglašica iz Slovenije, Srbije i Češke, podeljenih u dve kategorije - preko 50 godina i preko 60 godina.

- Kuglaški klub Radnički je učestvovao na sva tri "Mastersa" - 2008. u Kranju, 2009. u Apatinu i ove godine u Češkoj – kaže Karljoa Štajn sekretar Radničkog. – Prijavili smo tri igrača za kategoriju preko 50 godina i jednog za preko 60 godina i veoma smo zadovoljni rezultatima, posebno Ilije Ramića koji je prvog dana jedini imao preko 600 čunjeva i ukupno mu je malo nedostajalo da se okiti i medaljom...

Ilija Ramić je imao 524 čunja u Jablonecu i 607 čunjeva u  Liberecu i osvojio je četvrto mestao i kategoriji preko 50 godina sa 1.131 čunjem. Do medalje mu je nedostajalo 14 čunjeva! Njegov rezultat u Jablonecu je ukupno treći na „Mastersu“!

U kategoriji kuglaša preko 50 godina slavio je Čeh Jaroslav Borkovec sa 1.172 čunja, Iliaj Ramić je sa 1.131 čunjem bio četvrti, Miloš Savin je bio 22. sa 970 lunjeva, a Janoš Sabo 27. sa 914 čunjeva. Borkovec je, takoše, pobedio i u apsolutnoj konkurenciji, Ramić je zauzeo odlično deveto mesto,  najstari igrač Kikinđana  Karolj Štajn (kategorija preko 60 godina) je bio 68a. sa 981čunjem, na 69. mesto plasirao se Miloš Savin a na 78. Janoš Sabo.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

Ključne reči

kuglanje, masters, kuglasi

POVEZANI SADRŽAJI

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Robert Ernješi i Dijana Brahna najbolji posle prvog dela pojedinačnih juniorskih Šampionata Srbije

Junior Sente Visa prom Robert Ernješi i juniorka zrenjaninskog Kristala Dijana Brahna zabeležili... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed