Divčibare čekaju šampione, Liga Srbije u Loznici za vikend

Beograd, 29. April 2010. PR Objave: Obaveštenje -

DivÄibare Äekaju Å¡ampione, Liga Srbije u Loznici za vikend

Biciklisti će imati bogat prvomajski vikend. U planinskom biciklizmu na planini Divčibare biće održane čak dve trke, od kojih će jedna biti za šampinske titule u spustu (daun hilu) dok će se trka u drumskom biciklizmu "Biciklističke lige Srbije" održati u Loznici.

Biciklisti će imati bogat prvomajski vikend. U planinskom biciklizmu na planini Divčibare biće održane čak dve trke, od kojih će jedna biti za šampinske titule u spustu (daun hilu) dok će se trka u drumskom biciklizmu "Biciklističke lige Srbije" održati u Loznici.

Klub Grinbajk iz Valjeva uz pomoć novosadskog fanatika i uz sponzorsku podršku pančevačkog "Fristajla" u subotu i nedelju organizovaće dve trke u planinskom biciklizmu. Prva je u subotu (kros kantri) i startovaće u 17 časova kod kampa "Breze" i biće promotivnog karaktera za elitu i junore (sedam krugova po 2,5 km), kadete i masterse (pet krugova), žene i hobiste (četiri kruga). Nagradni fond "Fristajla" je 30.500 dinara za elitu, dok će hobisti dobiti vaučere u iznosu od 10.000 dinara.

Divčibare će biti domaćin i Šampionata Srbije u spustu na planiskim biciklima (daun hilu) na planisnkim biciklima. Kvalifikacije za šampionat su u subotu od 12 časova, a finale je u nedelju takođe od 12 časova. Start je na vrhu nove dvosedne žičare. Cilj je u podnožju ski staze. Dužina je 1.500 metara. Pravo da startuju imaju samo vozači u eliti i hobistu. "Fristajl" je obezbedio nagradni fond od 30.500 dinara za elitu i vaučere od 10.000 dinara za hobiste. Poslednji put državni šampionat u ovoj atraktivnoj disciplini održan je 2004. na Kopaoniku i pobedio je Nikola Vučković iz Crvene zvezde.

U nedelju će se u Loznici održati trka za Biciklističku ligu Srbije za mlađe kadete, kadete i juniore a mogu da startuju i vozači u eliti ali im se neće računati ligaški bodovi. Start za kadete i mlađe kadete je u 11 časova u centru Loznice i voziće na stazi od 48 kilometra. Elita startuje u 11,30 a juniori u 11,32 i voziće na stazi do 108 km (dva kadetska kruga).PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Marko Ćurčić pobedio na Novogodišnjem ciklo krosu

Marko Ćurčić, biciklista beogradskog "Progresiva" pobedio je u generalnom plasmanu u kategoriji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed