Novi pretraživač polovnih automobila

Beograd, 28. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Novi pretraživaÄ polovnih automobila

Korisnicima interneta širom sveta, od sredine 2009 godine je dostupan nov, apsolutno jedinstven pretraživač, polovnih automobila OOYYO koji su osmislili i razvili vrhunski mladi programeri iz Srbije, a koji omogućava da se na najbrži i najlakši način dođe do željenog automobila, bilo gde u svetu, i to na više svetskih jezika.

Korisnicima interneta širom sveta, od sredine 2009 godine je dostupan nov, apsolutno jedinstven, pretraživač polovnih automobila OOYYO koji su osmislili i razvili vrhunski mladi programeri iz Srbije, a koji omogućava da se na najbrži i najlakši način dođe do željenog automobila, bilo gde u svetu, i to na više svetskih jezika.

Kraj aprila 2010 godine je označio uspešno postavljanje nove, treće verzije, OOYYO pretraživača, gde je osim redizajna osvanulo i nekoliko novih funkcija. OOYYO može da se pohvali i velikim brojem korisnika pretraživača, kojih je prošli mesec bilo preko 1 milion.

Iza imena kompanije registrovane u Londonu, OOYYO Ltd, zapravo stoji Beograđanin, Aleksandar Ćirić, osnivač, idejni tvorac i finansijer celog projekta, koji ima dugogodišnjeg iskustva u sličnim start-up projektima.

Kompletan razvojni tim je lociran u Beogradu, SEO tim je u Novom Sadu, a eminentni konsultanti iz ove oblasti su iz SAD.

OOYYO je najveći (globalno, a i pojedinačno za svaku zemlju-tržište na kome je trenutno prisutan), pretraživač polovnih automobila na svetu! Trenutno je u bazi podataka preko 20.000.000 unikatnih auto oglasa iz celog sveta, od toga preko 50.000 iz Srbije, sa tendencijom svakodnevnog rasta. Nova OOYYO search platforma, svojom naprednom tehnologijom, omogucava svakodnevno dopunjavanje i osvežavanje baze podataka .

Trenutno su u ponudi automobili iz preko 30 zemalja, a pretraživanje je omogućeno na 17 jezika, dok se broj vozila, zemalja i jezika, svakodnevno povećava.

OOYYO Internacionalni domen: http://www.ooyyo.comPODACI O FIRMI

Naziv: OOYYO
Grad: Beograd
e-mail: contacts@ooyyo.com
Web: www.ooyyo.com
Kontakt osoba:
Ime: Goran Krgović
Funkcija: SEO
Tel: 0216341874
e-mail: goran.krgovic@ooyyo.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Radar" - servis za poređenje auto škola u Beogradu

Danas vam predstavljamo servis “Radar” koji će da vam pomogne da uporedite cene u auto školama... Više...

Srbi pokazali najveće interesovanje za tehnologiju u automobilima

Da nauka i tehnologija menjaju naš život prebrzo smatra čak 91% ispitanika iz Srbije, ali ipak... Više...

Kako da vam reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

Za sve privrednike koji žele da pametno unapređuju prodaju na internetu sa što optimalnijim budžetom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed