Novi termini neodigrane majstorice Polet - 13. maj

Beograd, 28. April 2010. PR Objave: Obaveštenje -

Novi termini neodigrane majstorice Polet - 13. maj

Majstorica u Kanjiži zakazana 17. aprila za popunu Prve lige Srbije – grupa Vojvodina u kojoj je trebalo da se sastanu somborski Polet (drugoplasirani tim u Prvoj vojvođanskoj ligi) i novosadski "13. maj" (poslednje plasirani tim u Prvoj ligi Srbije - grupa Vojvodina) nije odigrana jer Novosađani nisu došli.

Majstorica u Kanjiži zakazana 17. aprila za popunu Prve lige Srbije  – grupa Vojvodina u kojoj je trebalo da se sastanu somborski Polet (drugoplasirani tim u Prvoj vojvođanskoj ligi) i novosadski "13. maj" (poslednje plasirani tim u Prvoj ligi Srbije - grupa Vojvodina) nije odigrana jer Novosađani nisu došli.

O novom terminu raspravljalo se i na sednici UO Kuglaškog saveza Vojvodine i doneta je odluka koju prenosimo u celini:

"21. aprila je UO KSV na redovnoj sednici doneo Odluku da se utakmica za popunu upražnjenog mesta u Prvoj ligi Srbije – grupa Vojvodina za 2010/11. godinu, između KK "Polet" Sombor i KK "13. maj" Novi Sad, uz saglasnost prisutnih predstavnika ovih klubova (Zdenka Pavlica i Dragana Jovičića), odigra u Subotici u četvrtak 29. 4. 2010. u 18 časova".

"Povod za ovu Odluku je prigovor KK "13.maj" na Odluku TK KSV da se utakmica igra u subotu 17. 4. 2010. u 16 časova u Kanjiži, čime je, po tvrdnji Novosađana, ispunjena želja KK "Polet" iz Sombora. Na sednici UO KSV, održanoj 21.04.2010. predstavnici dva kluba dogovorili su napred navedeno mesto i termin odigravanja ove utakmice.

"Posle nepuna dva sata od sednice UO, predstavnik Poleta Zdenko Pavlic telefonski je, od predsednika TK Mirka Čukvasa, zatražio promenu termina odigravanja utakmice, na petak 30.4.2010. posle 17 časova".

"Kontaktirajući vlasnicu subotičke kuglane, došlo se do saznanja da taj objekat ima slobodne termine samo 8. i 9. 5. 2010. Molimo predstavnike oba kluba da se dogovore da li prihvataju jedan od dva ponuđena datuma, kao i o vremenu početka meča i o tome izveste predsednika TK i Sekretarijat KSV do 26.4.2010. Ukoliko ne bude postignut dogovor klubova, UO KSV će biti prinuđen da odredi novo mesto odigravanja utakmice".PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Robert Ernješi i Dijana Brahna najbolji posle prvog dela pojedinačnih juniorskih Šampionata Srbije

Junior Sente Visa prom Robert Ernješi i juniorka zrenjaninskog Kristala Dijana Brahna zabeležili... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed