Majstorica Polet (Sombor) - 13. maj nije odgrana

Beograd, 19. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Majstorica Polet (Sombor) - 13. maj nije odgrana

Majstorica u Kanjiži za popunu Prve lige Srbije – grupa Vojdina u kojoj je trebalo da se sastanu somborski Polet (drugoplasirani tim u Prvoj vojvođanskoj ligi) i novosadski "13. maj" (poslednje plasirani tim u Prvoj ligi Srbije - grupa Vojvodina nije odgrana.

Odlukom Takmičarske komisije KSV od 14.04.2010, utakmica Polet – "13. maj" je zakazana za 17.04.2010. u 16 časova na kuglani u Kanjiži. Ekipa "13. maja" nije u predviđenom roku (48 sati pre utakmice po propozicijama) najavila odustajanje od takmičenja. KK Polet nije dobio nikakvo obaveštenje o eventualnom odlaganju utakmice, tako da se u zakazano vreme pojavila na kuglani u Kanjiži na postrojavanju i ispunila sve obaveze oko kotizacije i protokola vezanih za ovu utakmicu. Utakmici su prisustvovali: sudija Robert Šarkanji kao i delegat predviđen za ovu utakmicu Ivan Mesaroš, koji su potpisali izveštaj i zapisnik sa utakmice, i sudija je proglasio službeni rezultat 8:0 za Polet! Interesovanje za utakmicu je bilo veliko, a ljubitelji kuglanja koji su došli iz raznih mesta u Vojvodini, ostali su uskraćeni za sportski doživljaj zbog nedolaska iz nepoznatih razloga ekipe "13. maja" iz Novog Sada.

Odigrane su ostale majstorice. Zrenjaninski Kristal je osvojio treće mesto u Prvoj ligi Srbije - grupa Vojvodina pošto je savladao sa 3.268:3.257 (5:3) novosadsku Vojvodinu.

U meču odluke za popunu Prve vojvođanske lige sastali su se Radnički iz Kikinde i Srem iz Sremske Mitrovice. Bolji je bio Srem, pobedio je Radnički sa 3.217:3.033 (8.0) i igraće u Prvoj vojvođanskoj ligi, a Radnički u Drugoj vojvođanskoj ligi.

Petrovardin je morao da odigra majstoricu za prvo mesto u Drugoj vojvođanskoj ligi. Savladao je Kordun iz Kljajićeva sa 3.165.3.160 i(6:2) i osvojio titulu.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

Ključne reči

sport, kuglanje, meč

POVEZANI SADRŽAJI

Zaјečarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoј srpskog sporta

Zaјečarsko pivo doniralo јe 4.266.000 dinara, koјi su u saradnji sa Olimpiјskim komitetom i... Više...

"Od Zaječara do Rija cela zemlja navija!" Zaječarsko podržava razvoj srpskog sporta

Zaječarska pivara u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije pustila je u prodaju ograničenu seriju... Više...

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed