QVoucher - Način plaćanja i naplate na Internetu

Beograd, 16. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

QVoucher - NaÄin plaÄanja i naplate na Internetu

QVoucher sistem ( http://www.qvoucher.rs ), domaći elektronski vaučer, omogućuje plaćanje različitih servisa i usluga na Internetu, kao što su krediti za jeftino telefoniranje ka inostranstvu, muzika i filmovi, nalozi za brzo skidanje fajlova sa Interneta, dopune mobilnih telefona, različita roba koju nude online internet prodavnice (knjige, oprema za računare, mobilni telefoni, video igre… ).

QVoucher sistem (http://www.qvoucher.rs/), domaći elektronski vaučer, omogućuje  plaćanje različitih servisa i usluga na Internetu, kao što su krediti za jeftino telefoniranje ka inostranstvu, muzika i filmovi, nalozi za brzo skidanje fajlova sa Interneta, dopune mobilnih telefona, različita roba koju nude online internet prodavnice (knjige, oprema za računare, mobilni telefoni, video igre… ).

Kupovina na Internetu posredstvom QVoucher-a obavlja se prethodnom kupovinom QVoucher dopune, koja se može nabaviti na oko 6000 prodajnih mesta širom cele Srbije na kojima se prodaju i prepaid dopune za mobilne telefone. Informacije o najbližem QVoucher prodajnom mestu, korisnici mogu dobiti preko sajta http://www.qvoucher.rs/ na osnovu unosa lokacije na kojoj se nalaze. Korisniku nisu potrebne debitne i kreditne kartice da bi postao korisnik QVoucher sistema. Korisnik nigde ne ostavlja svoje finansijske podatke. Dovoljan preduslov je mobilni telefon i Internet.

QVoucher - domaći elektronski vaučer je u vidu elektronske dopune počeo sa radom pre godinu dana. Svakim danom sve više postaje prihvaćen među korisnicima zbog jednostanosti korišćenja. Veliki potencijal ovog sistema plaćanja i naplate motivisao je RapidShare.com da dodeli QVoucheru status zvaničnog Reseller-a za Srbiju i samim tim omogućio brzu i laku kupovinu RapidShare Premium naloga posredstvom QVoucher dopune.

QVoucher dopuna predstavlja jedinstveno rešenje koje zadovoljava potrebe obe strane – Internet prodavce i Internet kupce i popunjava prazninu na tržištu u oblasti Internet trgovine i plaćanja. Qvoucher nastoji da popularizuje elektronsko poslovanje u Srbiji, i u skladu sa tim, QVoucher je generalni pokrovitelj Desete konferencije o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju “E-trgovina 2010“, najvećeg domaćeg skupa u ovoj oblasti, koji će se održati tradicionalno na Paliću od 21.04. do 23.04.2010. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: QVoucher d.o.o.
Adresa: Kneginje Zorke 2
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@qvoucher.rs
Web: www.qvoucher.rs
Tel: +381 11 381 2042
Kontakt osoba:
Ime: Nataša Topalović
Funkcija: Sales Manager
Tel: +381 11 381 2042
e-mail: office@qvoucher.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

CReT eCommerce meetup - 5. april u 18 časova u Startit centru Beograd

CReT eCommerce meetup će se održati 5. aprila u 18 časova u Startit centru Beograd. U prvom delu... Više...

Konferencija E-trgovina 2015. - 22.04. - 24.04, Palić, najava predavanja

Ove godine 15. po redu Konferencija E-trgovina održava se od 22.04. do 24.04. na Paliću, koja je... Više...

AXA i COFACE za srpske izvoznike - Sigurna naplata uz osiguranje izvoznih potraživanja

AXA Osiguranje i kompanija Coface predstavili su danas novu, zajedničku uslugu - osiguranje izvoznih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed