Druga trka đaka u Novom Sadu - isti pobednici

Novi Sad, 05. April 2010. PR Objave: Obaveštenje -

Druga trka Äaka u Novom Sadu - isti pobednici

Antonija Cverdelj, Milan Tomin, Aleks Cverdelj (svi OŠ "Đura Daničić") i Stefan Galović (OŠ "Jovan Dučić"), ponovili su uspeh i pobedili i u drugoj, od tri trke "Školske lige Novog Sada" u biciklizmu na stazi u parku kod železničke stanice.

Antonija Cverdelj, Milan Tomin, Aleks Cverdelj (svi OŠ "Đura Daničić") i Stefan Galović (OŠ "Jovan Dučić"), ponovili su uspeh i pobedili i u drugoj, od tri trke "Školske lige Novog Sada" u biciklizmu na stazi u parku kod železničke stanice.

Odziv je bio još bolji, preko 100 dečaka i devojčica, na radost organizatora trke Biciklističkog kluba Novi Sad kome su pomogli "Parking servis", "Planet bajk" i Mesna zajednica "Omladinski pokret" i mnogi prijatelji biciklističkog sporta. Među pokroviteljima ovog takmičenja je i Biciklistički savez Srbije koji će biti i organizator Školskog prvenstva Srbije.

- Ponovo smo sve učesnike opremili kacigama, jer vodimo računa o bezbednosti – kaže predsednik BK Novi Sad Nemanja Vajs. - Lepe robne nagrade firme "Planet bajk" dobilo je po pet najboljih u svakoj trci, a prvih deset učesnika dobilo je i diplome. U poslednjoj trci, svi pobednici dobiće bicikle, a ova nagrada namenjene je i školi koja u sve tri trke bude dovela najviše đaka.

Poslednja trka će se održati u subotu 10. aprila u parku kod Železničke stanice u Ulici Jaše Tomića i bodovaće se za Prvenstvo Novog Sada tako da ćemo sledećeg vikenda dobiti gradske šampione koji će se plasirati na republičko školsko takmičenje u biciklizmu.

Plasman u drugoj trci Školske lige Novog Sada u biciklizmu, peti i šesti razredi, dečaci: 1. Stefan Galović (OŠ "Jovan Dučić"), 2. Boris Popović (OŠ "Jovan Popović"), 3. Milutin Zeljković (OŠ "Prva vojvođanska brigada").
Devojčice: 1. Antonija Cverdelj (OŠ "Đura Daničić"), 2. Anja Matković (OŠ "Dositej Obradović"), 3. Andrea Bobinac, (OŠ "Nikola Tesla").

Sedmi i osmi razredi, dečaci: 1. Milan Tomin (OŠ "Đura Daničić"), 2. Kristian Hipik (OŠ "Miloš Crnjanski"), 3. Srđan Travičić (OŠ "Ivo Lola Ribar").
Devojčice: 1. Aleks Cverdelj (OŠ "Đura Daničić"), 2. Snežana Vidaković (OŠ "Dušan Radović"), 3. Andrea Maksimović (OŠ "Vuk Karadžić").PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub Novi Sad
Adresa: Temerinska 42
Grad: Novi Bečej 21000
e-mail: info@novisadbike.com
Web: www.novisadbike.com
Tel: +381 (0)21 6330 732

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed