Suzana Perić - promoter automobila Audi Q5

Beograd, 01. April 2010. PR Objave: Saopštenje -

Suzana PeriÄ - promoter automobila Audi Q5

Suzana Perić, modni dizajner, potpisala je danas ugovor o godišnjoj saradnji sa kompanijom Porsche Inter Auto S. Saradnja se odnosi na promociju automobila Audi Q5, koji Suzana Perić dobija na korišćenje u narednih godinu dana.

Suzana Perić, modni dizajner, potpisala je danas ugovor o godišnjoj saradnji sa kompanijom Porsche Inter Auto S. Saradnja se odnosi na promociju automobila Audi Q5, koji Suzana Perić dobija na korišćenje u narednih godinu dana.

"Audi Q5 je idealno vozilo za vozače koji vode aktivan i dinamičan život. Model kombinuje vozne karakteristike sportske limuzine sa svestranošću off-road vozila. U stilu života Suzane Perić prepoznali smo ono što odlikuje Q5 - otkrivanje novih potencijala. Zbog toga je ona najbolji izbor ličnosti koja će promovisati ne samo automobil, već i ideju koja stoji iza modela.", rekao je Bojan Muravec, generalni direktor Porsche Inter Auto S.

"Džungla i haos su nezaobilazna svakodnevnica svake savremene urbane žene. Ipak, negde u duši sve mi negujemo sonet kao metaforu neophodne ljubavi i poezije. Audi Q5 je pravi automobil koji se u potpunosti slaže sa mojim temperamentom i energijom kojom odiše moja nova kolekcija. Za sve terene je, od gradskih puteva i gužvi do udobnog putovanja i dalekih odredišta. Oduševljena sam ovim automobilom! Kao da je pravljen po mojoj meri!", izjavila je Suzana Perić.

Najnovije modele Suzane Perić odlikuje moć mimikrije koja pomaže da se s lakoćom prihvate urbani i autentični haos svakodnevnog života savremene žene. Tri linije kolekcije pod nazivom Lipstick Jungle su pune boja i vedrine. Kombinuju glamur i haos, sjaj i lan, dukate i kamenje, prepletene materijale i "lude čvorove". Novom kolekcijom umetnica je kreatorskom virtuoznošću spojila naizgled nespojivo i stvorila vedru, angažovanu ali sofisticiranu kombinaciju by Suzana Perić.

Audi Q5 okružuje kvalitetom, zadovoljava ljubav prema detaljima i mnogobrojnim inteligentnim funkcijama koje vožnju u ovom modelu čine izuzetno prijatnom. Raznovrsna oprema skladno je integrisana i jednostavna za upravljanje. Audi Q5 obezbeđuje opuštenost tokom vožnje uz dostupnost svim potrebnim informacijama, kuda god da putujete. Bogat spisak serijske i opcione opreme omogućava korisnicima da prilagode model svojim afinitetima i učine ga jedinstvenim simbolom svoje individue.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dva super-sportska Porsche automobila od sada koriste Goodyearove pneumatike Eagle F1 SuperSport RS

Nakon nedavne prezentacije nove serije pneumatika Eagle F1 SuperSport, Goodyear objavljuje da je... Više...

Prvi Audijev električni SUV automobil e-tron opremljen Goodyearovim pneumaticima Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Nemački proizvođač automobila je za prvu opremu svog potpuno električnog sportskog terenskog... Više...

Srbi pokazali najveće interesovanje za tehnologiju u automobilima

Da nauka i tehnologija menjaju naš život prebrzo smatra čak 91% ispitanika iz Srbije, ali ipak... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed