Određene reprezentacije za Svetski kup u Sidneju i turnir u Dortmundu

Beograd, 16. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

OdreÄene reprezentacije za Svetski kup u Sidneju i turnir u Dortmundu

Selektor reprezentacije Srbije Zoran Stojiljković odredio je sastave za dva velika takmičenja u narednom periodu - prvi Svetski kup u Sidneju od 20. do 28. marta kao i za međunarodni turnir MK oružjem koji će se održati u dvorani u Dortmundu od 25. do 28. marta.

Selektor reprezentacije Srbije Zoran Stojiljković odredio je sastave za dva velika takmičenja u narednom periodu - prvi Svetski kup u Sidneju od 20. do 28. marta kao i za međunarodni turnir MK oružjem koji će se održati u dvorani u Dortmundu od 25. do 28. marta.

- Za Svetski kup u Sidneju prijavili smo samo dvoje strelaca i to pištoljem, Jasnu Šekarić i Damira Mikeca - kaže selektor Zoran Stojiljković. – Posle dugo godina, ponovo smo se odlučili da organizujemo zimske pripreme MK oružjem u zatvorenom i naša selekcija će od već od ovog vikenda biti u Frankfurtu da bi se, potom, preselila u Dortmund na turnir vazdušnim i MK oružjem u dvorani jedan od najvećih u svetu. Učestvovaće samo reprezentativci puškom, Stevan Pletikosić, Nemanja Mirosavljev, Dragan Marković i Milenko Sebić, kao i Andrea Arsović, Ivana Maksimović i Aranka Binder.

Uz srpske reprezentativce u Frankfurtu i Dortmundu biće Goran Maksimović. Prvo takmičenje u Dortmundu je u četvrtak 25. marta MK puška trostav za seniorke.

Naknadno će se odrediti reprezentativci za drugi Svetski kup u Pekingu od 15. do 25. aprila. Treći Svetski kup je u američkoj vojnoj bazi Fort Bening od 22. do 31. maja a četvrti, poslednji, u Beogradu od 26. juna do 4. jula. Šampionat sveta na kome će se vaditi prve vize za OI u Londonu 2012. je od 29. jula do 11. avgusta u Minhenu.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalna premijera animiranih filmova đaka Britanske internacionalne škole (BIS) u Beogradu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke

Klub animiranog filma BIS postoji već deset godina. Krajem svake školske godine, kulminacija rada... Više...

Učenici Britanske internacionalne škole na Svetskom danu matematike ostvarili zavidne rezultate

Na nedavno održanom online takmičenju iz matematike Svetski dan matematike su učestvovali učenici... Više...

Britanska internacionalna škola - Ponosni smo na uspehe svojih učenika

Učenici Osnovne škole BIS godinama učestvuju na matematičkom takmičenju Arhimedes na kome se... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed