Poziv za učestvovanje u kreativnoj radionici - ŠKOLA ZA MAŠTANJE

Novi Sad, 14. Mart 2010. PR Objave: Najava -

Poziv za uÄestvovanje u kreativnoj radionici - Å KOLA ZA MAÅ TANJE

Kreativna radionica - ŠKOLA ZA MAŠTANJE održaće se od 29.03. do 01.04.2010. u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. Radionica se odvija kao sastavni deo multimedijalne izložbe "Individualne Utopije" umetnice Lale Raščić, koja će biti postavljena od 02. do 11.04.2010. godine u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.

Kreativna radionica - ŠKOLA ZA MAŠTANJE održaće se od 29.03. do 01.04.2010. u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. Radionica se odvija kao sastavni deo multimedijalne izložbe "Individualne Utopije" umetnice Lale Raščić, koja će biti postavljena od 02. do 11.04.2010. godine u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.

Na otvaranju će biti realizovan performans koji izvodi Lala Raščić. Izložba "Individualne Utopije" je nastala 2008. godine i sastoji od crteža, serije reljefa od gline i nekoliko video radova.

Tokom radionice ŠKOLA ZA MAŠTANJE polaznici će pod vodstvom Lale Raščić razgovorati o savremenoj umetnosti, nakon toga će biti pozvani da sami osmisle svoju mini-izložbu na temu UTOPIJA. Rezultati radionice će biti izloženi kao sastavni deo izložbe "Individualne utopije". Polaznici se mogu izražavati pisanjem, osmišljanjem scenskog nastupa ili likovnim tehnikama. Predznanje iz navedenih tehnika nije potrebno. Poželjno je da polaznici pristupe radionici otvorenog i radoznalog uma.

Radionica će se odvijati u popodnevim satima 3 dana uzastopno, po 2 sata (29.03. - 01.04.2010.). Broj polaznika je ograničen na 10 polaznika, ne postoji starosna granica. Učestvovanje na radionici je besplatno.

Ohrabrujemo prijave penzionera, srednjoškolaca, studenata, nezaposlenih, zaposlenih profesionalaca – cilj nam je da se okupi što raznovrsnija grupa individualca spremnih na samostalni kreativni rad i aktivnu saradnju sa grupom i voditeljkom.

Radionicu vodi umetnica Lala Raščić (Sarajevo / Zagreb). Svoju umetničku aktivnost je započela 2000. godine. Učestvovala je u nekoliko stručnih boravaka u inostranstvu iz kojih izdvajamo Amsterdam, Istambul, Pariz, Njujork, Edimburg, Beč. Dobitnica je nekoliko nagrada iz različitih medijskih oblasti. Pored umetničke izlagačke delatnosti Lala Raščić paralelno predaje i tumači savremenu umetnost, takođe radi i kao kustosica.

Izložba "Individualne Utopije" kao i radionica ŠKOLA ZA MAŠTANJE odvija se u sklopu projekta "Individual Utopias Now and Then".PODACI O FIRMI

Naziv: Centar za nove medije kuda.org
Adresa: braće Mogin 2
Grad: Novi Sad 21113
e-mail: office@kuda.org
Web: www.kuda.org
Tel: +381 21 512 227

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim... Više...

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš... Više...

Znaci promene koje SIGN mreža donosi 10 godina na zapadnom Balkanu

Mreža nezavisnih fondacija u jugoistočnoj Evropi (SIGN) proslavila je desetogodišnjicu svog rada... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed