Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o isporučila 15 smart vozila kompaniji GOODYEAR

Beograd, 11. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o isporuÄila 15 smart vozila kompaniji GOODYEAR

Kupovina smart vozila označava početak saradnje između kompanije Mercedes-Benz i kompanije GoodYear u Srbiji, koja je veoma značajna zbog činjenice da je u pitanju najveći svetski proizvođač pneumatika sa preko 28 fabrika i 80 000 zaposlenih širom sveta i da uspešno posluje i na našem tržištu. U Srbiji posluje preko svoje fabrike Sava Tires, Kranj-Slovenija.

Kupovina smart vozila označava početak saradnje između kompanije Mercedes-Benz i kompanije GoodYear u Srbiji, koja je veoma značajna zbog činjenice da je u pitanju najveći svetski proizvođač pneumatika sa preko 28 fabrika i 80 000 zaposlenih širom sveta i da uspešno posluje i na našem tržištu. U Srbiji posluje preko svoje fabrike Sava Tires, Kranj-Slovenija.

"Iako Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora postoji na našem tržištu više od 13 godina, najmlađi brend - Smart, uveden je tek 2009. godine, na salonu automobila u Beogradu. Drago nam je što su kompanija GoodYear i njeni VULCO parteri prepoznali mogućnost ne samo praktične i štedljive upotrebe Smart vozila, već i atraktivne promocije kroz novi, inovativni mladi brend koji sve snažnije zauzima čvrstu poziciju u svesti potrošača. Uvereni smo da je ovo početak odlične saradnje između dve uspešne komanije i ovih izuzetnih brendova." rekao je Milovan Dević, direktor prodaje i marketinga putničkih vozila Mercedes-Benz SCG.

"Mi želimo da idemo korak dalje. Želimo da se razlikujemo od ostalih servisa. Želimo da se razlikujemo po kvalitetu proizvoda i kvalitetu pruženih usluga. To je jedino moguće trajnim opredeljenjem uvođenja i poštovanja visokog kvaliteta standarda u Vulco servisu. Svaki Vulco servis jednako predstavlja lanac i na taj način učvršćujemo robnu marku Vulco na sve konkurentnijem tržištu. A suštinski to je ono po čemu želimo da nas prepoznaju krajnji korisnici. Odlučili smo se za promotivno zamensko vozilo koje podrazumeva jedinstveno oglašavanje celokupnog Vulco lanca kao i oglašavanje samog Vulco servisa koje ga čini prepoznatljivim u svom neposrednom okruženju. Osnovna zamisao zamenskog vozila je da bude na usluzi našem krajnjem korisniku za vreme koje njegov automobil provede u Vulco servisu. Opredelili smo se za vozilo Smart jer smatramo da je optimalna kombinacija modernog, ekonomičnog i promotivnog vozila. Smart vozila su najbolja mobilna reklama, omogućuju kvalitetniji odnos s krajnjim kupcima. Nadam se da ćemo ovom akcijom postići kumulativan efekat za nas i naše partnere. Zamensko-promotivno vozilo Smart je brendirano u kombinaciji prepoznatljivih Vulcovih boja. Svaki naš Vulco partner dobio je mogućnost da učestvuje u ovoj akciji. Primopredaja vozila je danas i mi smo veoma srećni i zadovoljni jer smo uspeli da realizujemo akciju koja je dugo najavljivana." izjavio je Vlastimir Bukvić, specijalista za razvoj maloprodaje kompanije GoodYear za tržište Srbije.

O kompaniji GoodYear i Vulco mreži

Kompanija GOODYEAR, između ostalog, ulaže i u razvoj maloprodaje, tako da danas ima preko 3 500 maloprodajnih jedinica širom sveta.
Vulco kao jedan od maloprodajnih koncepta, ima dugu i uspešnu tradiciju u zadovoljavanju potreba krajnjih korisnika za kvalitetnim pneumaticima i pružanju usluga za njihova vozila.
Vulco je multinacionalni franšizni lanac brzih servisa kompanije GOODYEAR u koga imaju poverenja vozači automobila širom Evrope. Rasprostranjen je pre svega u Francuskoj, Španiji i Belgiji, a što se tiče regiona prisutan je u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.
Priključivanjem franšiznom lancu Vulco servis ostaje na proverenom putu ka uspehu, oslanjajući se na provereni tržišni koncept, koristeći mogućnost da osnaži svoju poziciju na regionalnom tržištu.
Vulco mreža u Srbiji počela je sa radom u drugoj polovini 2006. godine. Danas postoji 30 Vulco partnera, koji su rasprostranjeni širom Srbije.
Svi Vulco servisi su karakterističnog spoljnjeg vizuelnog identiteta. U pitanju su kombinacije prepoznatljivih Vulcovih boja - plava, žuta i bela.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Goodyear u iščekivanju rekordnih brzina na 24 časa Le Mana

Goodyear se nakon više od deset godina vraća na jednu od najprestižnijih trka na svetu 24 časa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed