Matić počeo Dunavski kup pobedom

Novi Sad, 01. Mart 2010. PR Objave: Saopštenje -

MatiÄ poÄeo Dunavski kup pobedom

Branislav Matić iz novosadskog Fanatika, pobedio je u prvoj trci najvećeg domaćeg takmičenja amatera, mastersa i rekreativaca Dunavskog kupa.

Branislav Matić iz novosadskog Fanatika, pobedio je u prvoj trci najvećeg domaćeg takmičenja amatera, mastersa i rekreativaca "Dunavskog kupa".

Trijumfovao je u ciklo krosu na stazi kod Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, prešavši 16,2 km (krug 1,8 km) za 32,10 minuta. Ovo mu je druga pobeda u sezoni, slavio je i u prvoj trci "Novogodišnjeg kupa" u ciklo krosu u januaru u Novom Sadu. U generalnom plasmanu ovog takmičenja, koje je imalo tri trke, osvojio je treće mesto.

U konkurenciji 21 takmičara iz novosadskih klubova Fanatik, Elit, Ris sajkling, Velo i Vojvodina, kao i Šida, drugo mesto u vremenu 33,45 minuta pripalo je Dejanu Jojkiću (individualac), dok je treći stigao Milovan Grujičić iz novosadske Vojvodine u vremenu 33,58 minuta. Četvrto i peto mesto osvojili su Ivan Davosir (Fanatik) sa vremenom 34,33 i Slobodan Radovanović iz Šida sa vremenom 35,41 minut.

- Svim biciklistima ova trka bila je poslednja provera pred Šampionat Srbije za masterse, amatere i poletarce koji će se održati u Novom Sadu 7. marta u oganizaciji BS Srbije i kluba Elit – istakao je direktor i osnivač Dunavskog kupa Tibor Tarjan. – Vreme nam je išlo na ruku, prohladno i oblačno, ali suvo, pa je bilo i gledalaca duž staze na Sunčanom keju.

Druga trka Dunavskog kupa održaće se, takođe u ciklo krosu, 14. marta na istoj stazi, a treća (kružna, drumska), na Novosadskom sajmu zakazana je za 25. april.PODACI O FIRMI

Naziv: Dunavski kup
Grad: Novi Sad
e-mail: office@danubecup.org
Web: www.danubecup.org
Tel: ++381 (0)64 11 484 76

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed