Hill & Knowlton izabran za zvaničnog medijskog sponzora konferencije Ujedinjenih nacija posvećene klimatskim promenama

Beograd, 18. Decembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Hill & Knowlton izabran za zvaniÄnog medijskog sponzora konferencije Ujedinjenih nacija posveÄene klimatskim promenama

Dansko Ministarstvo spoljnih poslova izabralo je internacionalnu konsultantsku kuću za komunikacije Hill & Knowlton za zvaničnog medijskog sponzora konferencije Ujedinjenih nacija posvećene klimatskim promenama COP15, koja se održava u Kopenhagenu, u trajanju od dve nedelje.

Hill&Knowlton će podržati informativnu kampanju čiji cilj je da ohrabri ponašanje i stil života koji su u skladu sa klimatskim promenama. Kampanja je namenjena delegatima i svima drugima koji  mogu da doprinesu da se tokom COP15 umanji emisija gasova koji izazivaju efekat staklene bašte. Takođe, cilj ove kampanje je da se saznanja koja se tiču svesti o klimatskim promenama prenesu što širem auditorijumu, lokalno i internacionalno.

Gospodin Svend Oling, šef logistike za COP15 pri danskom Ministarstvu spoljnih poslova je prokomentarisao kampanju na sledeći način: "Mi želimo da prenesemo poruku da čak i velike konferencije, kao što je ova, mogu biti organizovane na osnovu ekoloških načela, posebno kada se radi o gasovima koji izazivaju efekat staklene bašte. Srećni smo što smo pronašli partnera koji ima veoma veliko iskustvo u sprovođenju globalnih kampanja i upravljanju odnosa sa medijima na međunarodnom planu."

Hill&Knowlton  je najveća i najstarija agencija za odnose sa javnošću koja posluje na 80 lokacija u 43 zemlje. Objavila je svoj manifest održivosti u julu 2008, a sama agencija je veoma posvećena očuvanju životne sredine.  H&K  je nedavno održao 'zeleni dan' da bi promovisao uštedu energije i smanjenje emisije CO2 u svojim kancelarijama širom sveta. 'Zeleni dan' je bio organizovan 22. oktobra  i podudarao se sa jesenjom  ravnodnevnicom. Agencija pruža pro bono konsultantske usluge Iwokrama fondu za prašume iz Gvajane.

Pol Tafe, Predsednik i izvršni direktor agencije Hill & Knowlton: „Klimatske promene su tema broj jedan u svetu i predstavljaju jedan ogroman i kompleksan izazov za sve nas. Mi verujemo da efektne globalne komunikacije o praktičnim rešenjima treba da budu jedan od glavnih načina na koji ćemo se suočiti sa ovim izazovom i veoma nam je drago što imamo priliku da pomognemo u održavanju COP15."   

Politički lideri i visoki zvaničnici vlada iz 192 zemlje će zajedno prisustvovati CO15 u Kopenhagenu, konferenciji Ujedinjenih nacija posvećenoj klimatskim promenama, da bi utvrdili okviran plan borbe protiv klimatskih promena koji će zameniti Protokol iz Kjota validan do 2012.

O COP15
Konferencija COP15 (http://www.cop15.dk) je petnaesta po redu konferencija Ujedinjenih nacija i deo je  UN-ove konvencije o okvirnoj strategiji za borbu protiv klimatskih promena (www.unfccc.int). Pre više od deset godina, većina zemalja se priključila konvenciji UNFCCC da bi učestvovale u dijalogu čiji je cilj pronalaženje rešenja za smanjenje globalnog otopljavanja i način na koje bi se podnelo neizbežno povećanje temperature. Ne tako davno, određeni broj tih zemalja je usvojio dodatak toj konvenciji: Protokol iz Kjota, koji podrazumeva strožije (i zakonski obavezujuće) mere.PODACI O FIRMI

Naziv: PR komunikacije Hill&Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Konferencija Model Ujedinjenih Nacija 2019 u Britanskoj internacionalnoj školi u Beogradu

Proteklog vikenda, od 22.- 24.11. 2019, u BIS Belgrade je organizovana inauguralna Konferencija Modela... Više...

Uspešno održana CODEstantine 4 konferencija!

CODEstantine 4 konferencija za programere uspešno je održana 22. i 23. marta u hotelu Tami Residence... Više...

Novi Lideri u Beogradu

Omladinska organizacija AIESEC će 27. aprila u Beogradu organizovati finalnu konferenciju Novi Lideri... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed