Mirjana Mašić Jovović i Goran Maksimović počasni članovi SK Partizan

Beograd, 30. Novembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Mirjana MaÅ¡iÄ JovoviÄ i Goran MaksimoviÄ poÄasni Älanovi SK Partizan

Povodom 50 godina Streljačkog kluba Partizan, Mirjana Mašić Jovović svetska šampionka i rekorderka i Goran Maksimović olimpijski šampion dobitnici su posebnih priznanja i članskih karata počasnih članova kluba kao najtrofejniji strelci u istoriji. Goran Maksimović je priznanje primio na svečanosti u restoranu na stadionu Patrizana, dok je Mirjana Mašić bila sprečena da prisustvuje zbog jake prehlade.

U prisustvu velikog broja uglednih zvanica iz sportskog, privrednog i političkog života, uručene su i zlatne i srbrne plakete SK Partizan strelcima koji su osvajali svetske, evropske i balkanske medalje ili šampionske titule na prvenstvima države. Najgrađeno je blizu 60 takmičara i takmičarki i trenera. Takođe, uručene su zahvalnice i Ministarstvu omladine i sporta Srbije, Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije, Ministarstvu odbrane Srbije, Streljačkom savezu Srbije, Sportskom savezu Srbije, Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda, Streljačkom savezu Beograda, JSD Partizan, OUP Savski venac, medijskim kućama RTS, Tanjug, Radio Beograd i Novinskom centru Odbrana kao i brojnim firmama i organizacijama... Priznanja su uručili predsednik kluba Dražen Požar, član Upravnog odbora legendarni strelac Mališa Martković i generalni sekretar kluba Milovan Kostadinović Dišović.

- Najtrofejniji klub u sportskoj porodici JSD Partizan, streljački klub, može da se ponosi izuzetnim uspesima postignutim u pola veka postojanja – istakao je u pozdravnoj reči predsednik kluba Dražen Požar. – Rad nekoliko generacija strelaca, sportskih radnika i trenera utkan je u rezultate kluba i nadamo se da generacija koja sada osvaja trofeje nastaviti njihovim putem.

Strelci Partizana osvojili su, u pola veka, olimpijsko zlato, tri zlatne, tri srebrne i četiri bronzane medalje sa svetskih šampionata, uz četiri svetska rekorda, 16 zlatnih, 11 srebrnih i osam bronzanih trofeja sa prvenstava Evrope, 52 zlatne, 52 srebrne u 50 bronzanih medalja sa Balkanijada uz 14 balkanskih rekorda, kao i 172 zlatne medalje na državnim šampionatima uz 36 nacionalnih rekorda.PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

MEGGLE Srbija deset godina uspešnog poslovanja obeležila novim investicijama

Tokom 10 godina uspešnog poslovanja kompanija MEGGLE Srbija je, kroz uvođenje tehnoloških inovacija... Više...

Britanska internacionalna škola (BIS) u Beogradu slavi 25 godina uspešnog rada i postojanja

BIS je osnovana 1997. godine za potrebe učenika diplomatskog kora i stranog biznisa, kao i za potrebe... Više...

PR agencija Golin proslavila deveti rođendan

Agencija za integrisane komunikacije Golin Beograd, koja od 2016. godine posluje u sastavu Interpublic... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed