Panel diskusija Dot Fm

Beograd, 07. Novembar 2009. PR Objave: Najava -

Panel diskusija Dot Fm

U nedelju, 08. novembra, od 17 - 19.30 časova u Kulturnom centru Rex održaće se panel diskusija Dot Fm. U okviru programa Dis-patch festivala Dis-patch i Webfest će zajednički predstaviti odnos muzike i interneta. Internet i nove tehnologije su imale preloman uticaj na skorije velike promene u svetu muzike i muzičkoj industriji.

Zahvaljujući globalnoj mreži, muzika se može naći na svakom mestu u svako vreme, a naziru se i mnogo veće promene, kako u okviru poslovnog aspekta muzičke industrije, tako i na strani slušaoca koji počinju da konzumiraju muzički materijal na novi način.

Program nazvan Dot Fm će se fokusirati na lokalne, domaće inicijative i projekte koji istražuju odnos muzike i interneta. Istovremeno ćemo predstaviti nekoliko različitih aspekata: formiranje muzičkog portala kakav je B92 FM, onlajn podršku u domenu muzičkog izdavaštva i društvenih mreža kojom se bavi festival Exit, i na kraju, pregled alternativnih pristupa i licenca u našoj sredini kroz aktivnosti Slobodne kulture i drugih. Učestvuju: Vladan Joler (Exit Festival), Nemanja Pantelić (B92 FM) i Vladimir Jerić (Slobodna kultura).

Pored domaćih gostiju, u panel diskusiji koja će uslediti nakon njihovih kratkih prezentacija učestvovaće i predstavnici velikih svetskih portala i društvenih mreža Last Fm (Rupert Cogan) i Resident Advisor (Todd Burns). Oni će razmeniti iskustva sa domaćim inicijativama, uz moderaciju Srđana Ercega, predstavnika Webfesta.

Nakon održavanja koncerta legendarnog finskog benda Pan Sonic od 20 h u Rexu, Webfest i Dis-patch zajednički predstavljaju zvaničnu završnu žurku Dis-patch festivala u klubu Batler (Francuska 12) iste večeri od 22 h, uz učešće Last FM DJ tima (UK), Billy Jean Collection (FR) i Every Kid on Speed (MK).

Webfest je prvi regionalni događaj posvećen internet kreativnosti koji promoviše upotrebu internet tehnologija i predstavlja najbolje web projekte. Festival se održava u periodu 1. oktobra i 26. novembra.PODACI O FIRMI

Naziv: Web Fest
Adresa: Baba Višnjina 46/4
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@wfest.org
Web: www.wfest.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Otkrij soundtrack svog života

Strimuj neograničenu muziku uz Deezer Premium, Family i HiFi po novoj ceni nižoj nego ikada. Da... Više...

Kako da vam reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

Za sve privrednike koji žele da pametno unapređuju prodaju na internetu sa što optimalnijim budžetom... Više...

CReT eCommerce meetup - 5. april u 18 časova u Startit centru Beograd

CReT eCommerce meetup će se održati 5. aprila u 18 časova u Startit centru Beograd. U prvom delu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed