Koalicija tri svetska IT giganta

Beograd, 04. Novembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Koalicija tri svetska IT giganta

Kompanije Cisco i EMC, zajedno sa kompanijom Vmware, objavili su danas koaliciju Virtuelnog kompjuterskog okruženja, dosad nezabeleženu kolaboraciju 3 lidera u informacionim tehnologijama. Koalicija je napravljena sa namerom da omogući fleksibilnije biznis okruženje za korisnike kroz prilagodljiviju IT infrastrukturu, i niže troškove IT opreme, troškove električne energije i zakupa poslovnog prostora putem sveobuhvatne virtuelizacije data centara i tranziciju ka privatnim cloud infrastrukturama.

Kompanije Cisco, EMC i Vmware prethodnih godina blisko su sarađivale na zajedničkoj viziji buduće It infrastrukture – privatnom cloud computingu. Privatni računarski oblak je virtuelna IT infrastruktura koju kontroliše i kojom upravlja jedna organizacija. Njome može da rukuje ta organizacija ili neka druga služba, i može da funkcioniše u ili van kancelarija, ili kombinovano. Privatni računarski oblak nudi mogućnost kontrole i bezbednost današnjih data centara, sa fleksibilnošću koju zahtevaju stalne izmene u današnjem poslovanju, uz niske troškove održavanja.

Virtuelno kompjutersko okruženje nudi mogućnost za organizacije svih veličina da pristupe transformaciji data centara, uz izuzetnu efikasnost i značajne uštede u finansijskim i operativnim troškovima. Kao rezultat, organizacije neće više morati da biraju između najnovijih tehnologija i raspoloživih sveobuhvatnih usluga vendora za krajnje korisnike.

Kompanije Cisco i EMC, zajedno sa Vmware, razgovaraće putem webcast-a o novom Virtuelnom kompjuterskom okruženju i kako će ono pomoći organizacijama da pojednostave i ubrzaju prelazak na privatne računarske oblake.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Veličković
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: vladimir.velickovic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Studenti studentima

Interesuje te svet informacionih tehnologija? Želiš da budeš u toku sa najnovijim trendovima u... Više...

Srbi pokazali najveće interesovanje za tehnologiju u automobilima

Da nauka i tehnologija menjaju naš život prebrzo smatra čak 91% ispitanika iz Srbije, ali ipak... Više...

Goodyearova najnovija tehnologija SealTech izabrana za novi Volkswagen arteon

Goodyearovom tehnologijom SealTech za produženu mobilnost začepljuju se probušena mesta prečnika... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed