Virtuelno iskustvo u pregovaranju

Beograd, 30. Oktobar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Virtuelno iskustvo u pregovaranju

Kompanija Cisco objavila je danas da je osmislila platformu za sastanke o globalnim klimatskim promenama - mrežu Cisco TelePresence, uređaja i konferencijsku tehnologiju, koja će dati potpuno novu dimenziju Konferenciji o klimatskim promenama Ujedinjenih nacija u Kopenhagenu (COP15) od 7. do 18. decembra.

Nova platforma (Cisco’s Global Climate Change Meeting Platform), koja uključuje Cisco TelePresence, audio i konferencijske servise, napravljena je tako da pomogne delegatima i stekholderima širom sveta da istovremeno diskutuju, bez gubljenja vremena i novca na službena putovanja do Danske. Ona će povezivati konferencijsku dvoranu Bella Center u Kopenhagenu sa nizom državnih, UN i Cisco predstavništava širom sveta putem privatne IP mreže.

•    Cisco platforma omogućava direktan audio, video i Internet prenos događaja u konferencijskim prostorijama na 12.000 – 15.000 adresa delegata iz više od 192 zemlje, kao i na 3.000-4.000 adresa medijskih predstavnika širom sveta.
•    U konferencijskoj dvorani Bella Center u Kopenhagenu biće postavljene četiri Cisco TelePresence sobe, specijalno dizajnirane tako da će svaki od udaljenih učesnika imati osećaj kao da se nalaze u istoj prostoriji..
•    Ove četiri sobe biće povezane sa još 77 Cisco TelePresence soba, danskim Ministarstvom energetike, i odabranim danskim ambasadama u svetu, bez ikakvih troškova za učesnike konferencije COP15.

"Verujemo da tehnologija ima snagu da izmeni način na koji se trenutno raspolaže energijom i vodi računa o ekologiji. Postavljanjem platforme za međunarodnu konferenciju, kompanija Cisco pomaže govornicima da dosegnu do stekholdera širom sveta, omogućavajući virtualno iskustvo koje prevazilazi vremenske, prostorne i kulturne barijere, kao i smanjenje uticaja izduvnih gasova", rekla je Laura Ipsen, stariji potpredsednik Javnih poslova kompanije Cisco.

Ranije ove godine kompaniju Cisco odabralo je Ministarstvo spoljnih poslova Danske kao oficijelnog partnera konferencije COP15. Konferencija partija (COP) je godišnje okupljanje članova Konvencije o klimatskim promenama Ujedinjenih nacija, sa ciljem da postavi načelne stavove o smanjenju gasova koji stvaraju efekat "staklene bašte", kao posledica ljudskih aktivnosti u svim zemljama.

Cisco platforma i ubuduće će biti dostupna za diskusije o klimatskim promenama jer će omogućiti udaljenim delegatima i članovima da učestvuju na sveobuhvatniji, efikasniji i ekološki način.

Kompanija Cisco do sada je postavila 650 TelePresence uređaja u više od 200 gradova u 45 država, što je imalo uticaj na smanjenje emisije 181.319 tona gasova, inače prisutnih prilikom službenih putovanja delegata.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Vladimir Veličković
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: vladimir.velickovic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Srbi pokazali najveće interesovanje za tehnologiju u automobilima

Da nauka i tehnologija menjaju naš život prebrzo smatra čak 91% ispitanika iz Srbije, ali ipak... Više...

Goodyearova najnovija tehnologija SealTech izabrana za novi Volkswagen arteon

Goodyearovom tehnologijom SealTech za produženu mobilnost začepljuju se probušena mesta prečnika... Više...

Vrhunska tehnologija u tretmanu kičme i vrata - Novi metod fizioterapije

Uzrok tegoba vezanih za kičmeni stub koji rezultira bolom i ukočenošću, uglavnom leži u načinu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed