Trka planinskim biciklima u Sofiji

Srbija, 05. Oktobar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Trka planinskim biciklima u Sofiji

Dva Marića, mladi, još junior Crvene zvezde Aleksa, i iskusni takmičar u masters kategoriji kragujevačkog Radničkog Aleksandar, osvojili su drugo i četvrto mesto na trci na planinskim biciklima u opštini Nova iskra u Sofiji održanoj u okviru proslave 35 godina opštine.

 Pobedio je drugoplasirani sa ovogodišnje trke "Oko Bugarske" Vladimir Koev iz ekipe "Iraklion Nesebar", koji je u središnjem delu  trke pretakao Aleksu Marića. Treće mesto pripalo je bugarskom vozaču, a četvrto Aleksandu Mariću. Mladi vozač kragujevačkog Radničkog Mirko Skandrski se razboleo uoči starta i nije vozio.

- Staza je bila više za ciklo kros nego za mauntin bajk i odgovarala je vozačima iz drumskog biciklizma, kojih je bilo dosta, startovao je, na primer, i pobednik trke "Oko Bugarske" ove godine Ivajlo Gabrovski – kaže Aleksandar Marić, inače član UO BSS i koordinator za planinski biciklizam. – Aleksa Marić je izvanredno vozio, od prvog do trećeg, od ukuno sedam krugova, je bio u vođstvu kada ga je stigao Koev i preuzeo čelo karavana. Mladi Marić se nije predavao, parirao je Koevu i drugi prošao liniju cilja. Prošle godine su na ovoj trci učestvovali vozači kragujevačkog Radničkog i Orlovca iz Crne Trave, ove godine dva juniorska reprezentativca Srbije i zahvaljujemo se domaćinima na gostoprimstvu.

Pred srpskim takmičarima u planinskom biciklizmu je idućeg vikenda veliki izazov, trka u Anataliji u Turksoj u najvišoj E – 1 kategoriji za svetske bodove. Učestvovaće naš najbolji vozač Bojan Đurđić iz kragujevačkog Radničkog.PODACI O FIRMI

Naziv: Bike Crvena Zvezda
Adresa: Ljutice Bogdana 1a
Grad: Beograd 11000
e-mail: bike@eunet.rs
Tel: +381 (0)11 452 544

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tradicionalna premijera animiranih filmova đaka Britanske internacionalne škole (BIS) u Beogradu u Muzeju Jugoslovenske kinoteke

Klub animiranog filma BIS postoji već deset godina. Krajem svake školske godine, kulminacija rada... Više...

Učenici Britanske internacionalne škole na Svetskom danu matematike ostvarili zavidne rezultate

Na nedavno održanom online takmičenju iz matematike Svetski dan matematike su učestvovali učenici... Više...

Britanska internacionalna škola - Ponosni smo na uspehe svojih učenika

Učenici Osnovne škole BIS godinama učestvuju na matematičkom takmičenju Arhimedes na kome se... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed