Dugoočekivana platforma u Telenorovoj ponudi - Samsung I7500 Galaxy sa Android platformom

Beograd, 01. Oktobar 2009. PR Objave: Saopštenje -

DugooÄekivana platforma u Telenorovoj ponudi - Samsung I7500 Galaxy sa Android platformom

Telenorova ponuda za postpejd korisnike unapređena je najnovijim pametnim telefonom Samsung I7500 Galaxy baziranom na Android platformi. Uz kupovinu telefona sa Android platformom, novi korisnici dobijaju pet gigabajta mesečno besplatnog saobraćaja za korišćenje Interneta.

Prednosti telefona su nova Android platforma, koja donosi i bolju podršku za virtuelnu QWERTY tastaturu, koja okretanjem telefona može da se postavi u horizontalan položaj, a tasteri postaju udobniji za korišćenje.

"Samsung Galaxy postaće nezamenljiv alat za rad u hodu. Sa izuzetnim mogućnostima u Google pretraživanju (Google Search), ovaj telefon sa Android platformom predstavlja prekretnicu u razvoju pametnih telefona, pravu mobilnu kancelariju. Verujem da smo uspeli da ovom ponudom zadovoljimo potrebe u komunikaciji i multimedijalna iskustva poslovnih i privatnih korisnika", kaže Vladimir Jevrić, specijalista za mobilne uređaje u Telenoru.

Samsung I7500 Galaxy ima obezbeđenu podršku za sve Google veb servise kao što su Google Search, Gmail, Calendar i druge onlajn aplikacije uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i, ukoliko korisnik želi, može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije.

Kućište Samsung I7500 Galaxy telefona sa Android platformom je jednodelno i veoma tanko - 11.9 milimetara. Ekran je osetljiv na dodir i izrađen u OLED tehnologiji, sa dijagonalom od 3.2 inča. Telefon poseduje standardni 3.5-milimetarski priključak za slušalice, što je neuobičajeno za pametne telefone.

Vezu sa Internetom moguće je ostvariti preko Wi-Fi hot-spotova (i u WLAN-u) ili mobilne GPRS/EDGE, odnosno veoma kvalitetne Telenor 3G mreže brzinom od 7,2 Mb/s. Samsung I7500 Galaxy sa Android platformom poseduje i Bluetooth, USB 2.0 i odlični GPS prijemnik.
Namenjen je zahtevnim korisnicima koji intenzivno koriste napredne veb servise i predstavlja pravu pokretnu kancelariju.

Google, Gmail, Google Search, Android are trademarks of Google, Inc.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 168 miliona korisnika, od čega 2,831 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.PODACI O FIRMI

Naziv: McCann Erickson Public Relations
Adresa: Terazije 7-9
Grad: Beograd 11000
Web: www.mccannpr.co.rs
Tel: 381.11.20 29 600
Kontakt osoba:
Ime: Tamara Milovanović
Funkcija: Account Executive
Tel:
e-mail: Tamara.Milovanovic@mccannpr.co.rs>

Više...

Ključne reči

telenor, , samsung, platforma, android, telefon, galaxy

POVEZANI SADRŽAJI

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Pomoć socijalno ugroženim porodicama - EKO put do srca

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao... Više...

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed