Prezentacija seminara "Znanjem protiv krize!"

Novi Sad, 22. Septembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Prezentacija seminara "Znanjem protiv krize!"

Na restoran-brodu "Zeppelin" na levoj strani Dunava u Novom Sadu, pod nazivom "Znanjem protiv krize", po prvi put je predstavljena nova kolekcija treninga za menadžere domaćina kompanije Smart doo, koja će im pomoći da prevaziđu aktuelnu svetsku ali i domaću krizu.

Predstavljen je niz treninga namenjenih različitoj upravljačkoj strukturi (rukovodioci i menadžeri), sektoru plana i analize, prodaji i svima onima koji koriste savremena tehnološka dostignuća kako bi što bolje planirali i organizovali svoj posao i tako ostvarili veću produktivnosti i najbolji finansijski rezultat.

"Savremeni način poslovanja zahteva profesionalce koji će se stalno usavršavati i koji će učiti tokom cele svoje karijere. Svako ko ima smisla za poslovanje i ko želi da radi na sebi i na unapređenju svojih veština, nalazi se danas sa nama na Zeppelinu u prelepom okruženju Dunava. Prisutni učesnici prezentacije Znanjem protiv krize imali su priliku da čuju kako da najbolje organizuju svoje vreme, koje su to savremene metode prodaje koje se koriste sve više u svetskoj praksi, kako da se najbolje iskoriste prednosti Interneta, kako upravljati svojim timovima kao najbitnijim resursom koji imaju…" izjavila je Jelena Desnica, direktor sektora edukacija u kompaniji Smart doo.

U pitanju su treninzi koje su predstavili priznati stručnjaci u svojim oblastima: upravljanje fondovima, edukacija menadžera, upravljanje timovima, Internet marketing, rad po PMI tehnologiji, unapređenje prodaje.

Tatjana Lukić, Viši stručni savetnik za IKT, USAID Competitiveness Project, je predstavila trening USAID podrška programa obuke po PMI tehnologiji. Naglasila je glavne ciljeve programa obuke i sertifikacije u oblasti upravljanja projektima po PMI standardima:
* Obučavanje ključnih kadrova u IKT sektoru za korišćenje savremenih tehnika i metoda upravljanja projektima baziranih na globalno prihvaćenim PMI standardima
* Pružanje podrške kvalifikovanim kandidatima za dobijanje međunarodne sertifikacije u upravljanju projektima (PMP ili CAPM)
* Doprinos širenju svesti o važnosti ove oblasti za podizanje produktivnosti, efikasnosti i globalne konkurentnosti srpske informatičke industrije.

Jedan od veoma traženih treninga je Couching – najbolji način da upravljate svojim ljudima. Ovaj trening je predstavio Vladimir Majstorović, direktor SRMA Consulting-a. Objasnio je koje su prednosti koučinga, koje modele najbolje primeniti u svojoj organizaciji, kako obezbediti aktivno slušanje, kako stvoriti viziju i kako saznati da li ste postigli cilj. Takođe trening otkriva motivaciju, prioritete, dobijanje povratnih informacija i primenu u prodaji.

Prezentaciju Napredne tehnike prodaje održao je Marijo Kržić, Certified IT Trainer by Corporate Learning (London), CH Practitioner i MCT. Primena NLP tehnika i "mapa uma" za lično usavršavanje je sve popularnija u svetu. Marijo je za kratko vreme dočarao kako možete ubeđivanje i uticanje koristiti kao prodajne veštine, koje su to metode za slanje sugestije, kako se stiče "hipnotičko" poverenje zbog kojeg vam potpuni strana počinje verovati, kako da zagarantujete da vaš kupac upamti informacije koje smatrate bitnim, koje su to reči i modeli koji bude pažnju, sugerišu, logički povezuju, komanduju i bude neodoljivost vaših proizvoda/usluga…

Smart seminari za menadžere, su predstavljeni od strane Slađane Grozdić, tehničkog direktora sektora edukacija u kompaniji Smart doo. Smart seminari za menadžere su namenjeni menadžerima koji su se barem jednom upitali: "Da li to može nekako jednostavnije?", "Kako da Excel služi meni a ne ja njemu?", "Da li može da Outlook zameni moj teški rokovnik?", prilikom svakodnevne upotrebe programa iz Microsoft paketa (Word, Excel, Outlook) u poslovnim aktivnostima.

Nikola Kavečan, software and database developer, Linux System Administrator i MCT, je održao petnaestominutnu prezentaciju Joomla! namenjenu kreativnim ljudima koji žele da samostalno prave dinamičke web prezentacije, i tako uštede na troškovima i budu sigurni da su im informacije na web sajtu uvek ažurne i tačne.

Unapređenje poslovanja putem Interneta u uslovima krize, je predstavio Dragan Varagić, expert na sledećim poljima: e-Marketing, PR online i e-poslovanje. Varagić je na osnovu dugogodišnjeg iskustva i primera iz prakse, objasnio kako voditi blog, kako osmisliti web sajt i imati koristi od njega, kako napraviti uspešnu Internet trgovinu i kako upravljati reputacijom kompanije na Internetu.

Predsednik Izvršnog odbora Evropskog Projektnog centra iz Beograda, Mićo Basara, predstavio je Fondove EU i Upravljanje fondovima EU, odnosno, Institucije i budžet Evropske Unije, Regionalnu politiku  EU, strukturne i kohezione fondove, upravljanje projektnim ciklusom, instrument za pretpristupnu pomoć – IPA i program zajednice i implementaciju projekata finansiranih iz sredstava EU.

Na prezentaciji je prisustvovalo oko 40 predstavnika različitih kompanija iz Vojvodine, koji su zainteresovani da unaprede svoje poslovanje tako što će uložiti u svoj najvredniji kapital – ljude.PODACI O FIRMI

Naziv: Smart doo
Adresa: Trg Mladenaca 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@smart.rs
Web: www.smart.rs
Tel: 021/47 28 200

Više...

Ključne reči

seminar, trening, kriza, znanje, menadzeri, smart

POVEZANI SADRŽAJI

BEST design WEEK - Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, trinaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Dizajn je svuda, dvanaesti put u Beogradu

Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd, dvanaesti put zaredom organizuje seminar dizajna i... Više...

Želiš li da podigneš svoje veštine na viši nivo?

Prijavom za "LevelUp - Podigni nivo svojih veština!" dobijaš priliku da besplatno učestvuješ... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed